Pozdravljeni.Sem nov član in že imam za vas uprašanje.Zanima me koliko
olja gre v peto alfa one in katero
peta alfa ena
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pozdravljen med nami!
Olja gre v Alpho cca. 1,3 litra, moraš pa dati noter original Quicksilver High Performance Gear Lube!
Sicer je tako, da Alpha odpušča tudi napake pri olju in lahko za silo naliješ notri tudi navaden avtomobilski diferencial hypoidol 80W-90, vendar to je res le izhod v sili!!! Takšno olje postane problem, ker ob eventualnem vdoru vode, ker se z njo ne meša...
High Performace Gear Lube dobiš pri Yucca-i ali pa pri meni, če se ti mudi.
LP
Olja gre v Alpho cca. 1,3 litra, moraš pa dati noter original Quicksilver High Performance Gear Lube!
Sicer je tako, da Alpha odpušča tudi napake pri olju in lahko za silo naliješ notri tudi navaden avtomobilski diferencial hypoidol 80W-90, vendar to je res le izhod v sili!!! Takšno olje postane problem, ker ob eventualnem vdoru vode, ker se z njo ne meša...
High Performace Gear Lube dobiš pri Yucca-i ali pa pri meni, če se ti mudi.
LP
Pazite komu na hrvaškem zaupate vaše ljubezni... Osebno bi VEDNO hotel biti zraven ko bi se vršil poseg... Ker vas OLUPIJO in NATEGNEJO preden rečete hvala....
Primerček:
Starejši par je šel na morje v okolico Biograda z majhnim čolničkom, vgradni Volvo penta starejše izdelave (mislim da 2.3). Za nastavitev vžiga (platine), demontažo kolektorja, čiščenje, montažo kolektorja, menjavo olj in filtrov so vzeli 1100 eur... nakar je čoln po 2 urah crknil na vodi... Razlog je bil nezategnjen razdelilec - predvžig je skakal sem in tja prosto po prešernu... dobro da sem bil blizu da sem jih zvlekel do obale in pomagal
LP
SS
Primerček:
Starejši par je šel na morje v okolico Biograda z majhnim čolničkom, vgradni Volvo penta starejše izdelave (mislim da 2.3). Za nastavitev vžiga (platine), demontažo kolektorja, čiščenje, montažo kolektorja, menjavo olj in filtrov so vzeli 1100 eur... nakar je čoln po 2 urah crknil na vodi... Razlog je bil nezategnjen razdelilec - predvžig je skakal sem in tja prosto po prešernu... dobro da sem bil blizu da sem jih zvlekel do obale in pomagal
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
ne my-bay ni mislil olje motorja.govorila sva o peti.skratka ta strokovnjak
moje barke že ne bo več šravfal.lansko leto mi je pri baylinerju 2055 z motorjem4,3 menjal hidravlične ventile in mi je pri sestavi polomil plastiko
za plin in komande.ko sem ga upozoril na to pa se je delal nevednega.še
en dokaz o strokovnosti hr mojstrov.obral pa me je za 2000 eur.lepo kaj ne.
moje barke že ne bo več šravfal.lansko leto mi je pri baylinerju 2055 z motorjem4,3 menjal hidravlične ventile in mi je pri sestavi polomil plastiko
za plin in komande.ko sem ga upozoril na to pa se je delal nevednega.še
en dokaz o strokovnosti hr mojstrov.obral pa me je za 2000 eur.lepo kaj ne.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov