mercruiser 1.7td
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Pri temperatri sem malo pretiraval, pride tam od 90 - 100 stopinj (200- 220 fahrenheit-ov). No učjrjaj smo bili v 6 - ih odraslih na čolnu in sem bil kar malo razočaran. Nisem mogel izglisirati, res je da je bila masa bolj odzadaj ampak vseeno moralo it boljše.
Nevem ali je kaj z motorjem narobe, čolna več kot na 8milj nisem niti mučil, ker je bila vse ostalo muka za motor in gretje...
Ali je bila že preobremenitev, malo več ljudi gor. Res nevem kako bi šlo z malo prtljage v 4 - ih na dopust.
Nevem ali je kaj z motorjem narobe, čolna več kot na 8milj nisem niti mučil, ker je bila vse ostalo muka za motor in gretje...
Ali je bila že preobremenitev, malo več ljudi gor. Res nevem kako bi šlo z malo prtljage v 4 - ih na dopust.
Končno obetavnejše novice!
Zamenjal sem propeler in dal na čoln originalnega, motor je čisto drugače zadihal.
Lepo na lahko se zavrti in čoln je zletel na 23 milj (3 odarsli, 200l nafte. 50l vode). Ne dela od zadaj vala kot bi šel trajekt, mislim pa da je bila glavna greška na propelerju, temp. je pa tudi malo padla ni pa še prav prepričljiva.
Naslednji koraki pa bojo čiščenje izmenjevalca in menjava temp. tipala, če bo potrebno.
Zamenjal sem propeler in dal na čoln originalnega, motor je čisto drugače zadihal.
Naslednji koraki pa bojo čiščenje izmenjevalca in menjava temp. tipala, če bo potrebno.
Pozdravljeni,
da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj nadaljeval.
Govora je bilo glede temperature vstopnega zraka motorja.
Jaz sedaj imam izoliran motorni prostor. V delu ( krma ),kjer se nahaja turbina, in vse ostalo na ne
V prostor imam speljano cev za prezračevanje.
Na motorju pa športni filter.
kaj menite vi če bi cev povezal na avtomobilsko škatlo za filter zraka, ter seveda tudi filter uporabil, in njega na motor. Tako da bi športni filter odpadel.
Škatlo pa bi postavil tako da bi napravil sifon in se izognil morebitnim kaplicam morja.
Namreč turbina ko sesa zrak je preglasna in moteča.
S tem bi se verjetno izognil glasnosti turbine in verjetno pridobil kaki kw.
LP
Marko
da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj nadaljeval.
Govora je bilo glede temperature vstopnega zraka motorja.
Jaz sedaj imam izoliran motorni prostor. V delu ( krma ),kjer se nahaja turbina, in vse ostalo na ne
V prostor imam speljano cev za prezračevanje.
Na motorju pa športni filter.
kaj menite vi če bi cev povezal na avtomobilsko škatlo za filter zraka, ter seveda tudi filter uporabil, in njega na motor. Tako da bi športni filter odpadel.
Škatlo pa bi postavil tako da bi napravil sifon in se izognil morebitnim kaplicam morja.
Namreč turbina ko sesa zrak je preglasna in moteča.
S tem bi se verjetno izognil glasnosti turbine in verjetno pridobil kaki kw.
LP
Marko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov