Mojster za servis motorja, Ilirska Bistrica
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Mojster za servis motorja, Ilirska Bistrica
Če večini tako logika potegne pol ja, kupim majstra. Sam mislim, da to samo tebi malo na posebno potegnejo očitne stvari, anede?
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
-
matejofski
- Viceadmiral
Zdravo, motor je zaribal, očitno je postopoma prišla not morska voda, tudi v peti je belkasta emulzija, zmešana z morsko vodo. Skratka, strošek popravila, če tega ne delaš sam (in lahko pozabiš na čas), je prevelik. Ima pa motor vse papirje 
SeaHub - Nikoli sami na morju
Na pm pošlji kolk bi hotel met zanga. Za motor seveda, ne za mehanika. ( da ne zmedemo jozkota ) 
AEgir napisal/-a:Na pm pošlji kolk bi hotel met zanga. Za motor seveda, ne za mehanika. ( da ne zmedemo jozkota )
Zakaj mu ga pa ne spedenaš, motorja namreč?
Da se bo možakar lahko vozil
Mato 
Ker takih primerov ni glih mačji kašelj v red spravit in šanse so, da se ga res ne da popravit. In če se ne da zrihtat, dela mam pa recimo 5 ur s tem, boš ti te ure kril?
Jaz ga odkupim samo, če je skoraj zastonj in se pol splača to rihtat, drugače je več ali manj vsak zariban izvenkrmnik propadla investicija.
Jaz ga odkupim samo, če je skoraj zastonj in se pol splača to rihtat, drugače je več ali manj vsak zariban izvenkrmnik propadla investicija.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost