Konec 4 dnevnega dopusta zaradi ene zajle, ki je bila stara 6 let. Pred leti popolnoma isto pri kolegu med vožnjo na podobnem izletu, imeli srečo da jih ni pometalo v vodo... 3 ure da smo pod štandgasom pridrajsali nazaj...
Tak da menjaj zajlo...
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
janadino napisal/-a:Pripeljali čoln na Šolto, lepo spustili v vodo, privezali in odšli na večerjo. Zjutraj vstali da gremo na Vis, vžgemo motor, jaz odvežem, rečem zmotaj volan v levo, čoln nikamor, rečem še enkrat v levo, ne desno, on meni nazaj sej motam....ja v prazno....šla volanska zajla![]()
![]()
![]()
Konec 4 dnevnega dopusta zaradi ene zajle, ki je bila stara 6 let. Pred leti popolnoma isto pri kolegu med vožnjo na podobnem izletu, imeli srečo da jih ni pometalo v vodo... 3 ure da smo pod štandgasom pridrajsali nazaj...
Tak da menjaj zajlo...
boris1 napisal/-a:janadino napisal/-a:Pripeljali čoln na Šolto, lepo spustili v vodo, privezali in odšli na večerjo. Zjutraj vstali da gremo na Vis, vžgemo motor, jaz odvežem, rečem zmotaj volan v levo, čoln nikamor, rečem še enkrat v levo, ne desno, on meni nazaj sej motam....ja v prazno....šla volanska zajla![]()
![]()
![]()
Tak da menjaj zajlo...
A ti je zala bila v redu. Za mehanizem vem da je v 0
Wisdom napisal/-a:Si bom sposodil temo. Upam, da mi avtor ne zameri. Razmišljam, da bi namesto krmilne jeklenice nabavil in zmontiral hidravlični volan. Cena je res ubitačna, vendar me pri sedanjem sistemu (polž) moti zračnost volana. Tega pri hidravliki naj ne bi bilo. Vaša mnenja.
polanc napisal/-a:Bolje da si za ta dnar 2000 l bencina prvoščiš in se boš tko lepo imel,da se ti bo sladko je...za luft u volanu.
polanc napisal/-a:Ah ,pol je bolj slab, Kitajski hidraulični volan....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta