Bolje, da me zdaj odvrnete od nakupa potopljene barke, pa če je še tako poceni
Me zelo preseneča da ti sploh premišljuješ o nakupu potopljene barke.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Bolje, da me zdaj odvrnete od nakupa potopljene barke, pa če je še tako poceni
kasaudio napisal/-a:Me zelo preseneča da ti sploh premišljuješ o nakupu potopljene barke.
AEgir napisal/-a:Daj kakšen link al pa vsaj tip barke da vidimo kakšna barkača je to.
H2O napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Me zelo preseneča da ti sploh premišljuješ o nakupu potopljene barke.
Saj je ne bi kupil zase, ampak bi jo zrihtal in prodal. V zadnjih petih letih sem kupil 3 zapuščene barke (od bank), zrihtal v nulo in prodal.
H2O napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Me zelo preseneča da ti sploh premišljuješ o nakupu potopljene barke.
Saj je ne bi kupil zase, ampak bi jo zrihtal in prodal. V zadnjih petih letih sem kupil 3 zapuščene barke (od bank), zrihtal v nulo in prodal.
alesjo napisal/-a:A kdo ve kateri je kupil staro ali ne staro barko, če je bila kdaj potopljena ali ne, NE, nikoli ne veš kaj si kupil, razen, če od prvega lastnika, katerega pa še moraš poznat, pa še to ni sigurno, isto je pri avtomobilih, iz totalka razbitih jih zrihtajo v nulo, pa misli kdo kak full kul avto sem kupil brez napak![]()
![]()
![]()
škoda besed pri potopljenih, razen, za kogar je to biznis
1stofficer napisal/-a:alesjo napisal/-a:A kdo ve kateri je kupil staro ali ne staro barko, če je bila kdaj potopljena ali ne, NE, nikoli ne veš kaj si kupil, razen, če od prvega lastnika, katerega pa še moraš poznat, pa še to ni sigurno, isto je pri avtomobilih, iz totalka razbitih jih zrihtajo v nulo, pa misli kdo kak full kul avto sem kupil brez napak![]()
![]()
![]()
škoda besed pri potopljenih, razen, za kogar je to biznis
Zato se pa kupuje barke na severu. Tam je precej manj palamudenja, druga kultura in odnos do navtike.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov