Fekalni tank zamašen - el.wc z mlinčkom
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Fekalni tank zamašen - el.wc z mlinčkom
Polanc sej nisem napisal, da je to od bark...
Ja al se skoz menmo od barkasranja..
Ah pac weta je malo oralno nasral, mi pac analno (kaj je hujse naj pa vsak sam presodi).
Na morju sem na jadrnicah/katamaranih po 150 dni na leto in se vedno trdim, da so fekalni tanki na manjsih plovih en kurac. Sploh, ker se zabasejo eins-zwei. Pa cetudi se ne bi - kaj se res pricakuje, da pripeljes nazaj jadrnico carteristu (al pa tudi lastnisko!) v maticno luko in bo potem se ven crpal drek? Infrastrukture za to povecini ni, cetudi bi bila pa slej ko prej konca v morju (ne mi zdej o cistilnih nalravah v marinah, prosim vas).
Upam da je vsem, tudi wetu, pa tudi jasno, kam gre vsebina crnega tanka, ko ga carterist zabasanega cisti?
Skratka, jaz bom se leta karapandzil v morje. Lih pene od mojega dreka na obali se nisem videl - mogoce pa 'stara' leta res malo manj serjem.

Na morju sem na jadrnicah/katamaranih po 150 dni na leto in se vedno trdim, da so fekalni tanki na manjsih plovih en kurac. Sploh, ker se zabasejo eins-zwei. Pa cetudi se ne bi - kaj se res pricakuje, da pripeljes nazaj jadrnico carteristu (al pa tudi lastnisko!) v maticno luko in bo potem se ven crpal drek? Infrastrukture za to povecini ni, cetudi bi bila pa slej ko prej konca v morju (ne mi zdej o cistilnih nalravah v marinah, prosim vas).
Upam da je vsem, tudi wetu, pa tudi jasno, kam gre vsebina crnega tanka, ko ga carterist zabasanega cisti?
Skratka, jaz bom se leta karapandzil v morje. Lih pene od mojega dreka na obali se nisem videl - mogoce pa 'stara' leta res malo manj serjem.
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Kam pa ribe pa delfini kakajo pa lulajo?
Jaz se potrudim na dopustu kaj dobrega pojest, da imajo še ušate kaj od tega.
Jaz se potrudim na dopustu kaj dobrega pojest, da imajo še ušate kaj od tega.
Dej ne govor, nam bodo še za delfinje dreke zaračunal.. 
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... o-15094259
Da ne zgleda da iščem...tale drek me kar sam najde...zadnje cajte sploh
Kariera napisal/-a:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/gosti-zaprepasteni-brod-uplovio-u-prekrasnu-uvalu-u-dalmaciji-ispustio-fekalije-i-otisao-15094259
Bioterorist
Tega ne bi mogel naredit, če ne bi imel črnega tanka
Je pa res, da ima veliko črnega v glavi
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Danes sem se zjutraj zbudil in se zapeljal s tenderjem okoli 7h zjutraj. Nazaj grede je bilo morje in zaliv še čisto. Ko sem se vrnil v zaliv se je ravno pripravljala na izplovitev turistična jadrnica z dvema jamboroma M. s splitsko registracijo. Napisal bi celo ime, če bi imel dokaz, da so prav oni izpustili nesnago v lepem zalivu, vendar tega ni možno dokazati zato, nisem prijavil. Sem pa to povedal domačinom in so bili ogorčeni, ker so že nekajkrat slišali, da to počne domača ladja. Čez slabih 5 minut je do nas priplava nesnaga. Le nrkaj ur za tem se je to zgodilo na korčuli v zalivu do katerega je s tako ladjo le cca 2h plovbe. Je to morda slučaj ali naklepno delanje škode domačinom. kasneje enako poročajo To je bilo na isti dan zgodaj zjutraj in zelo blizu kraja ki ga opisuje Jutranji list.
Na žalost sem moral zaliv zapustiti, ker ni bilo možno kopanje. Barko sem nato ob robu opral ker se je ta umazanija prijela na vodni liniji in nad njo.
Na žalost sem moral zaliv zapustiti, ker ni bilo možno kopanje. Barko sem nato ob robu opral ker se je ta umazanija prijela na vodni liniji in nad njo.
Hmm... povprečna jadrnica ima koliko velik črn tank? 50L, 70L??? Da pustiš tako sled za sabo bi moral izliti vsaj 1000L.
Vsekakor gre po moje za neko večje plovilo.
Lure pa nič ni povedal, kako je rešil zagato...
Vsekakor gre po moje za neko večje plovilo.
Lure pa nič ni povedal, kako je rešil zagato...
A ne tega pojedonribice kar takoj? Sam vprašam za prjatla.
Brez heca, o teh stvareh govprim jaz ves cas, in take sledi nesnage prinese do obale tudi kilometerr in več daleč.
To sem tudi letos spremljal s kajakom.
Brez heca, o teh stvareh govprim jaz ves cas, in take sledi nesnage prinese do obale tudi kilometerr in več daleč.
Smo si različni..jaz kako dobro joškarco spremljam če je prilka..
weta napisal/-a:A ne tega pojedonribice kar takoj? Sam vprašam za prjatla.
Ti "umazani" pasovi na odprtem so večinoma alge (cvetenje).
weta napisal/-a:A ne tega pojedonribice kar takoj? Sam vprašam za prjatla.
Ne Weta, ti si zacel pizdit, da imamo nekateri na manjsih brodicah odprte crne tanke - kjer se poserje max 6 ljudi zjutraj v morje - to nikamor ne naplove, kamo, da bi se na obali pene delale. Tudi ce jih iz 40 bark serje, ni nikjer nic videt. Poleg tega pa verjemi (kot je ze nekdo pred mano napisal) , da niti rentarji teh jadrnic/katamaranov ne serjejo sebi 'po glavi' v nekem lepem zalivu. Ljudje generalno smo zabiti, toliko pa spet ne (vedno so izjeme).
Crni tank je 100x vecja pizdarija - poleg tega, da se ti zabase, se ti napolni ravno tam, kjer se ne bi smel. In pol skipper spusti, kaj naj zdej zena noter tisci?
Sicer so pa itak vse te novice ko crne tanke spuscajo po zalivih, ne pa ko gre 5 letni otrok srat. Ce iz nekaj (10) jadrnic tolko naserjejo, da cel zaliv preplavi drek - pol pa svaka jim cast.
Bottomline: o crnem tanku na plovilih do 20m razglabljajo (razglabljamo) edino lahko skipperji z 20+ tedni na leto z 20+ razlicnih tipov jadrnic/katamarnov in tezavami, ki jih imamo. VSe ostalo je ena navadna teorija in forumsko nabijanje.
Na zdej pa mamo
Inspirion a maš smotano posadko ta teden, da si se tko razpizdil? Vreme je lepo
BTW, si pa lepo povzel, kar sem napisal zgoraj.
O dreku na obali itak lahko razpravljajo samo tisti, ki so na obali in so strokovnjaki za drek na obali
Malo šale, da ne bo kdo zameril. Tukaj smo samo morjeplovci. Sa druge strane obale
p.s. Nazadnje ko sem jadral, sem bil 4 dni zaprt. Zgleda sem EKO hrano žrl.
Inspirion a maš smotano posadko ta teden, da si se tko razpizdil? Vreme je lepo
BTW, si pa lepo povzel, kar sem napisal zgoraj.
O dreku na obali itak lahko razpravljajo samo tisti, ki so na obali in so strokovnjaki za drek na obali
Malo šale, da ne bo kdo zameril. Tukaj smo samo morjeplovci. Sa druge strane obale
p.s. Nazadnje ko sem jadral, sem bil 4 dni zaprt. Zgleda sem EKO hrano žrl.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost