Svinčena kobilica
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Leto 2015
Evo, letos je nekaj več rezultatov; 98% primerja na svinčeni kobilici se je obdržalo. Takole je letos po pranju s štrajfiksom:
Recept:
- zbrusiti svinec s fleksarico in nastavkom za brušenje
- svinec se pred prvim nanosom dobro obriše s cunjo, namočeno v aceton
- ključno: ustrezna epoksi temeljna barva (primer). Od enega od lokalcev, ki se preživljajo z deli v marini, sem kupil primer - baje znamke "Sigma". Težka zlata gošča, oznake pa žal ne vem.
Evo, letos je nekaj več rezultatov; 98% primerja na svinčeni kobilici se je obdržalo. Takole je letos po pranju s štrajfiksom:
Recept:
- zbrusiti svinec s fleksarico in nastavkom za brušenje
- svinec se pred prvim nanosom dobro obriše s cunjo, namočeno v aceton
- ključno: ustrezna epoksi temeljna barva (primer). Od enega od lokalcev, ki se preživljajo z deli v marini, sem kupil primer - baje znamke "Sigma". Težka zlata gošča, oznake pa žal ne vem.
Nazadnje spremenil Grega295, dne Po Feb 08, 2016 16:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Ker ravno barvam svoj čoln, sem že skor doktoriral z barvami od Sigme. Če boš dal Sigmo daj nejprej Sigma 280 primer, potem daj gor Sigma cover 525 maš v črni barvi in potrm eco fleet 530 v črni ali plavi pol pa antivegetativni premaz. Če rabiš št. od možakarja ki je svetoval meni in zrihtal barvo jo mam. jaz sem z na ta način pobarval peto. Lp
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov