Obnova stare lesenjače
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Tudi jaz sem ostal brez besed
No, ena mi je le ostala - BRAVO

Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
-
JAGUAR 480
- Poročnik bojne ladje
No ta barka je ostala na Pagu v Šimuni, in če jo bo kdo videl, jo bo prepoznal, čeprav sem po zadnjih informacijah obveščen, da jo je sedanji lastnik spet močno zapustil in jo sploh ne uporablja, tako, da se spet dela samo škoda.
Take nevestne lastnike bi jest enostavno samo poslal nekam.
No in če vam je ta prispevek všeč, bom še kakšnega pripopal, saj zunaj še kar dežuje in je časa na pretek.
Lp
Take nevestne lastnike bi jest enostavno samo poslal nekam.
No in če vam je ta prispevek všeč, bom še kakšnega pripopal, saj zunaj še kar dežuje in je časa na pretek.
Lp
Mitja P napisal/-a:.....čeprav sem po zadnjih informacijah obveščen, da jo je sedanji lastnik spet močno zapustil in jo sploh ne uporablja, tako, da se spet dela samo škoda. ...Lp
Verjamem, da ti ni vseeno! Toliko časa, stroškov in skrbi nikoli ne odtehtajo cene. Najprej se brezvestni novopečeni lastniki pogajajo za ceno, potem pa zanemarijo vse skupaj. Jaz bi jo najrajši odkupil nazaj
Take barke, narejene ali prenovljene sploh imajo realne cene.
Ampak Mitja gre naprej
-
JAGUAR 480
- Poročnik bojne ladje
Jaguar to je bila druga barka ki sem jo obnovil samo zase, zato tudi tako detajlno, sedaj pa obnavljam že svojo 4 barko.
Vmes pa je bila tudi še kakšna od stranke, mogoče pripopam slike, ampak samo če bo lastnik dovolil.
To je moje popoldansko veselje, drugače pa se ukvarjam tudi poklicno z navtiko ampak boj mehanska dela. Če boš kaj rabil je najbolje da greva na ZS.
Lp Mitja
Vmes pa je bila tudi še kakšna od stranke, mogoče pripopam slike, ampak samo če bo lastnik dovolil.
To je moje popoldansko veselje, drugače pa se ukvarjam tudi poklicno z navtiko ampak boj mehanska dela. Če boš kaj rabil je najbolje da greva na ZS.
Lp Mitja
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
MItja P super. Prav uživam ob prebiranji tovrstnih postov. Meni je strašno všeč, ko vidim toliko vloženega truda, ter da zna kdo tudi kaj sam naredit. Popolnoma sem se postavil v tvojo kožo in vem koliko energjje in volje je vložene že samo med dvema slikama, kaj šele od začetka do konca projekta.
Vse to sem dal že nekajkrat skoz in zato te še toliko bolj spoštujem... BRAVO. Čestitke tudi tvoji boljši polovici, da te je pri tem podpirala !
Lepe božične praznike ti želim ter še vrsto uspešnih projektov
Lep pozdrav Nikola Tesla
Vse to sem dal že nekajkrat skoz in zato te še toliko bolj spoštujem... BRAVO. Čestitke tudi tvoji boljši polovici, da te je pri tem podpirala !
Lepe božične praznike ti želim ter še vrsto uspešnih projektov
Lep pozdrav Nikola Tesla
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov