Poliranje stekloplastike in zaščita lesa
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
No končno sem dobil vse včeraj, malo sem probaval če paše, nekaj bo treba mace pobrusit robove da bo čisto na knap se usedlo sicer pa takole nekako naj bi bilo.Zadnje za sedežem i stranskih ob sedežu nisem še slikaril.Je pa v istem stilu.Med tamalo pred konzolo in ta dolgo ob konzoli pride še špura sike da bo zgledalo bolj kot celota.Ni mi naredil unih fug 45 stopinj tako da moram to še narediti, ker tako mi je grdo, eno sem probal s fleksarico ravna črta in potem zafilam s siko.Mnogo bolje.
Les moram še z nečim premazati ker sedaj izgleda prašno in šekasto.
Potem pa sem milil še s silikonom v isti barvi kot je čoln na vogalih zasilikonirati.
tako nekako sem si zamislil, to je šele računalniška obdelava

Les moram še z nečim premazati ker sedaj izgleda prašno in šekasto.
Potem pa sem milil še s silikonom v isti barvi kot je čoln na vogalih zasilikonirati.
tako nekako sem si zamislil, to je šele računalniška obdelava

-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Ne ni v letvicah, to mi je mizar naredil.Te plate po šablonah iz kartona.
Kot on reče fosna dolga 4 metre, široka 20 cm debela 8 cm stane 1000 kun.
iz tega mi je naredil okvir z vrati, tamalo dilo pred vrati 35cm x 50cm,
ta dolgo ki teče ob konzoli 140cm x 40 cm, za sedežem ploščo 70cmx50cm, ob sedežu dve male levo desno 14cmx30cm in zadaj polički kjer je lojtrca in kontra kjer je ni 30cmx 30cm. Vse so debeline 1,5 cm in pod njimi so letvice debeline 1,5cm x 1,5 cm, da ni na tleh da ne bi gnilo pod njimi, letvic je cirka 15 komadov dolžine 30 cm.
No za to je zadostovala ena ta fosna in 3 tube sike.
To mislim 4x premazat z lanenim oljem in privijačiti na poden ter okoli in okoli dati silikon kjer se stika s čolnom v barvi čolna(stekloplastike).Da zapolnim špranico ki pride med lesom in plastiko.
LP, G
Kot on reče fosna dolga 4 metre, široka 20 cm debela 8 cm stane 1000 kun.
iz tega mi je naredil okvir z vrati, tamalo dilo pred vrati 35cm x 50cm,
ta dolgo ki teče ob konzoli 140cm x 40 cm, za sedežem ploščo 70cmx50cm, ob sedežu dve male levo desno 14cmx30cm in zadaj polički kjer je lojtrca in kontra kjer je ni 30cmx 30cm. Vse so debeline 1,5 cm in pod njimi so letvice debeline 1,5cm x 1,5 cm, da ni na tleh da ne bi gnilo pod njimi, letvic je cirka 15 komadov dolžine 30 cm.
No za to je zadostovala ena ta fosna in 3 tube sike.
To mislim 4x premazat z lanenim oljem in privijačiti na poden ter okoli in okoli dati silikon kjer se stika s čolnom v barvi čolna(stekloplastike).Da zapolnim špranico ki pride med lesom in plastiko.
LP, G
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov