Če je tale Velox kaj boljši od Hempla bom pa povedal konec sezone... Nekako se mi zdi, da bo na svetu isto, čeprav upam, da bo bolje.
Antifauling pete
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za 4 mesece je Hempel 712 EX več kot super. To je pravi antifouling, je pa v spreju, da ga je lažje nanašat! Ne to mešat s tistimi prozornimi zaubami, ki pa res nič ne pomagajo!
Če je tale Velox kaj boljši od Hempla bom pa povedal konec sezone... Nekako se mi zdi, da bo na svetu isto, čeprav upam, da bo bolje.
No. 1 napisal/-a:Sicer jst res nism še nkol meu nč gor, ampak dejstvo, ki sem ga prej prebral, če vsak vikend glisiraš eno urco al pa na 14 dni obvezno, pol se men ni obraščalo. Lani sm zabušavalpa je blo vsega polno gor na peti
Jaz pa sem mnenja, da ni razlog to, da si se veliko vozil... Sicer na 3 tedne, to absolutno da. Če 3 tedne vsak dan pluješ, ne rabiš AF niti na trupu, na nogi pa res nikakor ne...
Koliko se vse skupaj obraste je zelo odvisno od mikro lokacije in morskega življa tam okrog... To pa ni konstantno vsako leto!!! Odvisno je kako visoke so temperature morja, koliko časa je vroče, valovi, veter... In tako se ti zgodi, da je eno leto vse skupaj samo bolj v algah, drugo leto pa se vsak teden boriš z tistimi prilepki "denti di cane" in pa s črvički. Oboje je ZELO problematično, alge pa precej manj...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov