Mitja Poljanšek YSC Yacht Service Center Nategi d.o.o.
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Da pristavim svoj lonček. Kot povsod tudi tu imamo take in take. Od dobrih mehanikov, ki jim včasih spodleti. Predvsem pa je pomemben dogovor med enim in drugim. Kaj kdo želi in kaj kdo naredi. Komunikacija med njima je pomembna, da se stvari naprvijo kot je potrebno. Žal pa je res, da kvalitetnih izvajalcev je malo. Še posebno kvalitetnih z zmerno ceno. Kje kdo to dela pa sploh ni pomembno važno, da napravi kot je treba. Sam sem imel primer, ko sem naročil kuhinjo za barko. izvajalec verjamem je dobr v svojem poklicu samo kaj ko mi je dal navadne pante. Pa priznam dogovarjala sva se kot tarzan. Sam sem bil v mali stiki s časom in na koncu katastrofa. Sicer z dobro voljo se vse reši.
pomisli in zgodilo se bo
Pri nas je stvar v tem da manjka profesionalnosti in poštenja na vseh nivojih. Kriva pa je družba, taka kot je ne funkcionira. Najbolj trpijo tisti idealisti , ki mislijo da je zakon in red treba spoštovati , dejansko pa se to ne počne. Navtika je pri nas pretirano draga ker se promovira kot nekaj za premožne. Iz tega stališča potem vsi izhajajo in moto "ni za reveže" je samo olje na ogenj tistim ki od tega živijo. Sam sem to predelal v preteklih mesecih in povem lahko da je to borba z mlini na veter. Na srečo smo mali in okoli nas v bližini še obstajajo serviserji in prodajalci ki so na mnogo višjem nivoju in spoštujejo dogovorjeno ,zato bodo pač ti služili namesto domačih.
Ravnokar čitam oglas na desni od podjetja AsBoats v katerem piše -15% na ves servisni material in propelerje Volvo Penta. Da ne boste mislili da so to tudi ležaji in tesnila pa hidravlične cevi in črpalke itd. Ne, mislijo samo tisti material ki je potreben menjave pri rednih predpisanih servisih )
Ravnokar čitam oglas na desni od podjetja AsBoats v katerem piše -15% na ves servisni material in propelerje Volvo Penta. Da ne boste mislili da so to tudi ležaji in tesnila pa hidravlične cevi in črpalke itd. Ne, mislijo samo tisti material ki je potreben menjave pri rednih predpisanih servisih )
ajajajajaj.......kaka štorija, tipično slovenska. Za začetek, ne poznam nobenega udeleženca te sage....Se mi pa močno dozdeva, da je resnica nekje vmes med obema glavnima igralcema....Očitno sta oba zajebala svoj del vloge.
Dejstvo je edino to, kot sem že omenil, tipično slovenska štorija. Torej prevelika žlica ali pa premala usta. Torej, tip brez denarja kupuje prevelike čevlje. Nima pa za konkreten servis. Če bi bil kupec normalen, bi si hitro zračunal, da za 5 ali 10 jurjev pač ne bo dobil mega jahte, pred katero se bodo turisti slikali, medtem, ko bo on privezan na rivi v kokpitu srebal šampanjec. Če bi bil normalen, bi tudi vedel, da ko kupuješ zadevo v okvari in ko oceniš stroške popravila, VEDNO VELJA NAČELO "PODVOJI DOBLJENO VSOTO". Povsod je pač še cel kup skritih stvari.
Serviser je pa tudi tipšično slovenski, vsaj po napisanem sodeč.
A pobje še niso slišali za kakšne pogodbe o delu? predračunih itd, itd...s tem se zavarujeta oba, tako kupec, kot izvajalec.....seveda je dobro, da je tudi račun izdan in tudi plačan, da se razumemo.
načelo, ki se ga velja držati je tud " pravila igre se določijo pred začetkom igre", med igro pa padajo aneksi....vsi pa vemo kaj pomenijo aneksi ( samo našo gradnjo avtocest izpred par let pogledamo).
Dejstvo je edino to, kot sem že omenil, tipično slovenska štorija. Torej prevelika žlica ali pa premala usta. Torej, tip brez denarja kupuje prevelike čevlje. Nima pa za konkreten servis. Če bi bil kupec normalen, bi si hitro zračunal, da za 5 ali 10 jurjev pač ne bo dobil mega jahte, pred katero se bodo turisti slikali, medtem, ko bo on privezan na rivi v kokpitu srebal šampanjec. Če bi bil normalen, bi tudi vedel, da ko kupuješ zadevo v okvari in ko oceniš stroške popravila, VEDNO VELJA NAČELO "PODVOJI DOBLJENO VSOTO". Povsod je pač še cel kup skritih stvari.
Serviser je pa tudi tipšično slovenski, vsaj po napisanem sodeč.
A pobje še niso slišali za kakšne pogodbe o delu? predračunih itd, itd...s tem se zavarujeta oba, tako kupec, kot izvajalec.....seveda je dobro, da je tudi račun izdan in tudi plačan, da se razumemo.
načelo, ki se ga velja držati je tud " pravila igre se določijo pred začetkom igre", med igro pa padajo aneksi....vsi pa vemo kaj pomenijo aneksi ( samo našo gradnjo avtocest izpred par let pogledamo).
r1150r napisal/-a:Navtika je pri nas pretirano draga ker se promovira kot nekaj za premožne.
Ne samo pri nas... navtika je povsod draga. Kdor tega ne razume, bo slej ko prej razočaran.
Spet smo pri nerealnih pričakovanjih. Ni realno pričakovat, da bo najcenejše rabljeno plovilo na trgu brezhibno... veliko večja verjetnost je, da bo najslabše od vseh. Prav tako ni realno pričakovat, da bo najcenejši prodajalec nudil najboljšo poprodajno podporo, da bo najcenejši serviser najbolje popravil motor, da bo najcenejši charter nudil najboljša plovila, da bo najcenejši oštir nudil najboljšo hrano... Slovenci smo pač škrti in še posebej v zadnjem času štartamo na najnižjo ceno, potem se pa čudimo slabi kvaliteti izdelka ali usluge. Ne rečem, da je najdražje vedno tudi najboljše, ampak če je najnižja cena edino merilo, se je treba pač sprijaznit, da bomo verjetno fasali najslabše.
H2O ti očitno ne razumeš kaj je brezhibno. Tudi če je stvar rabljena je lahko brezhibna , kar pomeni da deluje v okviru normale, se pa seveda upošteva obraba glede na starost. Ker je zadeva rabljena še ne pomeni da ni brezhibna. Zato pa je tudi v Nemčiji in ostalih normalnih gospodarstvi okoli nas potebno dati garancijo tudi na rabljene stvari in ne samo za nove, ker tako preprečijo podtikanja okvarjenih stvari brez opozorila. Če nekdo prikriva stvarno napako je to kaznivo dejanje in se lahko iztoži. Zmeraj realno pričakujem, tudi ko kupim rabljeno stvar, da je brezhibna, če mi prodajalec drugače ne reče. Vse ostalo je lopovščina in kriminal. Vsak prodajalec in serviser mora težiti k temu da bo najboljši, neglede na ceno , in da bo svoje usluge opravil vestno in pošteno. Slovenci nismo škrti, hočemo samo tisto kar smo plačali, nič več in nič manj, seveda pa mora biti brezhibno.
r1150r napisal/-a:Zmeraj realno pričakujem, tudi ko kupim rabljeno stvar, da je brezhibna, če mi prodajalec drugače ne reče.
Toliko o nerealnih pričakovanjih
Veliko sreče pri nakupu...
Nazadnje spremenil H2O, dne To Avg 19, 2014 10:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne žeim se vmešavati; Mitje P. ne poznam - je bil pa tudi meni priproročen kot izredno korekten mehanik s strani enega člana foruma, ki ga poznam iz marine. Enkrat sem ga klical za nasvet, bil je praktično že na poti na morje, pa mi je zelo podrobno in nesebično cel postopek razložil po tel., da sem se lahko sam lotil posega.
Kadar se en takle projekt sfiži, se mora tudi naročnik vprašati kaj je storil narobe. Da se eno kompleksno naročilo izpelje, kot je treba, morata biti namreč "dobra" tako izvajalec, kot naročnik. Če je dober samo izvajalec, pri večjih, kompleksnih zadevah, to žal ni dovolj.
Nekaj božjih zapovedi, če želite, da se podobni (večji) projekti uspešno izidejo, pa je vseeno ali gre za barko, bajto, kompleksno naročilo v pod-izvajanje itd.
1) Izvajalca lahko stiskaš glede kvalitete, cene in rokov. Stiskaš pa ga lahko v okviru enega naročila, samo pri eni stvari in nič več! Če želiš nadpovprečno kvaliteto, se ne smeš preveč pogajati pri ceni in požreti je treba tudi kako zamudo (seveda v še razumnih rokih). Če boš stiskal tako pri ceni, kot pri rokih in zahteval še vrhunsko kvaliteto, boš tudi dobrega izvajalca pripravil do tega, da bo na eni točki odpovedal.
2) Poglobiti se moraš tudi sam v to kar se bo delalo. Tako lažje razumeš možne zaplete, se bolje uskladiš z izvajalcem (glede pričakovanj) in tudi lažje sproti spremljaš napredek.
3) Za ceno se zmeni na začetku. Izvajalcu daj čas, da razmisli in pripravi predračun. Povej, da imaš sredstva omejena in da želiš preveriti, če si tako izvedbo lahko privoščiš. Kot pa sem že rekel prej - ne zbijaj cene za več kot 5-10% ali sploh nič, če si zahteven kar se tiče kvalitete ali se zelo mudi.
4) Natančno specificiranje tega kar se bo delalo, je najbolj pomembna stvar. Če ti kaj ni jasno (poseg, kak del itd.) to brez zadrege povej in naj te izvajalec informira.
5) Če imaš kake posebne zahteve, jih povej na začetku. Mala eksotična želja lahko za izvajalca pomeni velikanski napor, ki ga mora imeti predvidenega že v začetku.
6) Specifikacija materiala naj se naredi na začetku in tudi kdaj se ga bo dobavilo.
7) Dela razdeli v faze / manjše sklope in jih po možnosti že prej ovrednoti (to pride v poštev za večje projekte). Zmeni se za izhod iz projekta - to pomeni, da če v neki fazi vidiš, da dela ne potekajo OK, da plačaš en del in odideš. Ta možnost mora biti dogovojena že pred začetkom del.
8) Če te vmes zanima kaj se dogaja z deli, se zmeni, da se te sproti obvešča. Povej da si živčen firbec, ki želi sproti malo spremljati napredek, da je pomirjen. Jaz sem že takšen. Tudi za to "psihoterapijo" ponudi kak cekin več, če je treba.
9) Cel čas izvedbe bodi s stiku z izvajalcem. Tudi on je človek, zato se splača vzpostaviti dobro kemijo. Če ti je nekdo antipatičen ali se ti zdi kako drugače čuden - že na začetku ne prični del z njim.
10) Čim več imej na papirju - v pisni obliki, četudi se kdo meni "na črno".
Kadar se en takle projekt sfiži, se mora tudi naročnik vprašati kaj je storil narobe. Da se eno kompleksno naročilo izpelje, kot je treba, morata biti namreč "dobra" tako izvajalec, kot naročnik. Če je dober samo izvajalec, pri večjih, kompleksnih zadevah, to žal ni dovolj.
Nekaj božjih zapovedi, če želite, da se podobni (večji) projekti uspešno izidejo, pa je vseeno ali gre za barko, bajto, kompleksno naročilo v pod-izvajanje itd.
1) Izvajalca lahko stiskaš glede kvalitete, cene in rokov. Stiskaš pa ga lahko v okviru enega naročila, samo pri eni stvari in nič več! Če želiš nadpovprečno kvaliteto, se ne smeš preveč pogajati pri ceni in požreti je treba tudi kako zamudo (seveda v še razumnih rokih). Če boš stiskal tako pri ceni, kot pri rokih in zahteval še vrhunsko kvaliteto, boš tudi dobrega izvajalca pripravil do tega, da bo na eni točki odpovedal.
2) Poglobiti se moraš tudi sam v to kar se bo delalo. Tako lažje razumeš možne zaplete, se bolje uskladiš z izvajalcem (glede pričakovanj) in tudi lažje sproti spremljaš napredek.
3) Za ceno se zmeni na začetku. Izvajalcu daj čas, da razmisli in pripravi predračun. Povej, da imaš sredstva omejena in da želiš preveriti, če si tako izvedbo lahko privoščiš. Kot pa sem že rekel prej - ne zbijaj cene za več kot 5-10% ali sploh nič, če si zahteven kar se tiče kvalitete ali se zelo mudi.
4) Natančno specificiranje tega kar se bo delalo, je najbolj pomembna stvar. Če ti kaj ni jasno (poseg, kak del itd.) to brez zadrege povej in naj te izvajalec informira.
5) Če imaš kake posebne zahteve, jih povej na začetku. Mala eksotična želja lahko za izvajalca pomeni velikanski napor, ki ga mora imeti predvidenega že v začetku.
6) Specifikacija materiala naj se naredi na začetku in tudi kdaj se ga bo dobavilo.
7) Dela razdeli v faze / manjše sklope in jih po možnosti že prej ovrednoti (to pride v poštev za večje projekte). Zmeni se za izhod iz projekta - to pomeni, da če v neki fazi vidiš, da dela ne potekajo OK, da plačaš en del in odideš. Ta možnost mora biti dogovojena že pred začetkom del.
8) Če te vmes zanima kaj se dogaja z deli, se zmeni, da se te sproti obvešča. Povej da si živčen firbec, ki želi sproti malo spremljati napredek, da je pomirjen. Jaz sem že takšen. Tudi za to "psihoterapijo" ponudi kak cekin več, če je treba.
9) Cel čas izvedbe bodi s stiku z izvajalcem. Tudi on je človek, zato se splača vzpostaviti dobro kemijo. Če ti je nekdo antipatičen ali se ti zdi kako drugače čuden - že na začetku ne prični del z njim.
10) Čim več imej na papirju - v pisni obliki, četudi se kdo meni "na črno".
Nazadnje spremenil Grega295, dne To Avg 19, 2014 10:27, skupaj popravljeno 3 krat.
Ni samo navtika draga tudi ostalo je krepko drago. Ni pa nujno, da kar je drago lahko tudi manj drago in kvalitetno. Še zmeraj se dobijo stvari in usluge kvalitetne in po zmernih cenah. Pri vsem tem je odvisen odnos, ki ga imamo ljudje en do drugega. Kupec do prodajalca in seveda tudi obratno. Kot povsod v življenju je tko, da je vse odvisno od energije, ki jo oddajamo in sprejemamo. Eni se znajdejo pri enem drugi pri drugem. Kar se pokaže tako, da eneu lahko napravi z malimi računom pa čeprav ima veliko denarja lahko je pa tudi obratno. Vse kar se dogaja okoli nas je naša energija in vse je odvisno od nas samih. Še posebno, ker enega bo nekdo prenesel orog drugega pa se bo bal prenesti okoli. Tako je pač življenje.
pomisli in zgodilo se bo
Grega295 napisal/-a:Če boš stiskal tako pri ceni, kot pri rokih in zahteval še vrhunsko kvaliteto, boš tudi dobrega izvajalca pripravil do tega, da bo na eni točki odpovedal.
Nekoč mi je nek izvajalec, ki sem ga preveč stiskal s ceno rekel: ne moreš me toliko stisnit s ceno, kot te lahko jaz zajebem s slabo kvaliteto
Še en vic na to temo. Uleti kupec v trgovino in reče prodajalcu: hočem dobro in poceni robo! Ni problema, odgovori prodajalec... na tej strani prodajalne imamo dobre stvari, na drugi strani pa poceni
Pozdravljeni!
Hja, zanimiva zgodba. Podobno je doživel letos tudi moj Volvo Penta, tudi akterji so nekateri enaki(ne MitjaP), končalo pa se je podobno, torej z nekulturnim obnašanjem "serviserja" in celo grožnjo, da bo potopil čoln, ker je bil poskus zakritja svoje napake pri delu razkrit. Težava ni bila v plačilu, vendar predvsem v nestrokovnosti in povsem nekulturnem obnašanju pooblaščenega ponudnika servisnih storitev. K sreči je bila nato napaka odpravljena.
Menim, da smo in ste si sami krivi, da je navtika draga, saj ste pripravljeni venomer kimati in odpreti mošnjiček, ko vam nekdo predloži ceno za storitev ali blago, ob tem pa se sliši samotolažilna parola, ki jo je večkrat moč zaslediti tukaj na forumu. V navitki je pretežna težava v motorizaciji- motorji, ki jih večinoma uporabljamo so glede na moderno avtomobilsko tehniko precej nezapleteni, serjiski produkt, takšni so že približno 40 let(z minimalnimi kozmetičnimi in električnimi dodatki), vgrajeni v milijone plovil in vozil ter v svoji osnovi poceni...da, pravilno ste prebrali, tako Volvo Penta(General Motors in Ford) kot tudi Mercruiser so cenovno dostopni, vendar ne v EU, saj smo tukaj neumni in pripravljeni plačati tudi do 40% več(z dajatvami in dostavo) za isto.
Kako mi bo distributer za Volvo Penta motorje v Sloveniji obrazložil cenovno razliko v Volvo Penta 5.0 GXi z Cobra SX nogo, ki jo ponuja za 15.500€(Nautic Servis), iz ZDA pa jo lahko uvozim z dajatvami, carino in transportnimi stroški za 4000€ manj? Eni ste pač pripravljeni plačati nerazumno več...pa izvolite.
Dodatno me čudi, da ste eni pripravljeni plačati več kot 3500€ za letni privez za vaša plovila(ne jahte) v raznih marinah, tolažite pa se, da takšne cene pač so...zasliši pa se ponovno že skoraj ponarodela parola. Hja, se ne čudim, da je v Sloveniji stanje kot je, ko pa imamo vzorec, kjer se ne ceni več logičnosti razmerja cene/storitve, ampak polnjenje lastne, notranje egocentrične, narcisoidne "blagajne" in posledično produkt manifestacije le-tega, torej dejanske blagajne raznih marin, servisov in podobnih tega ceha.
Ah ja, te naše premičnine...hlapca Slovenca (finančni) grob.
Hja, zanimiva zgodba. Podobno je doživel letos tudi moj Volvo Penta, tudi akterji so nekateri enaki(ne MitjaP), končalo pa se je podobno, torej z nekulturnim obnašanjem "serviserja" in celo grožnjo, da bo potopil čoln, ker je bil poskus zakritja svoje napake pri delu razkrit. Težava ni bila v plačilu, vendar predvsem v nestrokovnosti in povsem nekulturnem obnašanju pooblaščenega ponudnika servisnih storitev. K sreči je bila nato napaka odpravljena.
Menim, da smo in ste si sami krivi, da je navtika draga, saj ste pripravljeni venomer kimati in odpreti mošnjiček, ko vam nekdo predloži ceno za storitev ali blago, ob tem pa se sliši samotolažilna parola, ki jo je večkrat moč zaslediti tukaj na forumu. V navitki je pretežna težava v motorizaciji- motorji, ki jih večinoma uporabljamo so glede na moderno avtomobilsko tehniko precej nezapleteni, serjiski produkt, takšni so že približno 40 let(z minimalnimi kozmetičnimi in električnimi dodatki), vgrajeni v milijone plovil in vozil ter v svoji osnovi poceni...da, pravilno ste prebrali, tako Volvo Penta(General Motors in Ford) kot tudi Mercruiser so cenovno dostopni, vendar ne v EU, saj smo tukaj neumni in pripravljeni plačati tudi do 40% več(z dajatvami in dostavo) za isto.
Kako mi bo distributer za Volvo Penta motorje v Sloveniji obrazložil cenovno razliko v Volvo Penta 5.0 GXi z Cobra SX nogo, ki jo ponuja za 15.500€(Nautic Servis), iz ZDA pa jo lahko uvozim z dajatvami, carino in transportnimi stroški za 4000€ manj? Eni ste pač pripravljeni plačati nerazumno več...pa izvolite.
Dodatno me čudi, da ste eni pripravljeni plačati več kot 3500€ za letni privez za vaša plovila(ne jahte) v raznih marinah, tolažite pa se, da takšne cene pač so...zasliši pa se ponovno že skoraj ponarodela parola. Hja, se ne čudim, da je v Sloveniji stanje kot je, ko pa imamo vzorec, kjer se ne ceni več logičnosti razmerja cene/storitve, ampak polnjenje lastne, notranje egocentrične, narcisoidne "blagajne" in posledično produkt manifestacije le-tega, torej dejanske blagajne raznih marin, servisov in podobnih tega ceha.
Ah ja, te naše premičnine...hlapca Slovenca (finančni) grob.
Beneteau Antares 7.80
H2O , kaj ti se s takšnimi pogajaš ?
Pa ker nisi razumel mojega prejšnjega pisanja ti bom sedaj razložil:
Če kupujem rabljeno in prodajalec ne pove za morebitno nepravilnost je zame zadeva brezhibna. Če pa mi pove da ima napako potem se na podlagi povedanega lahko odločim ali bom zadevo kupil ali pa ne ( vem da ni brezhibna ).
Če pa mi je prikril napako , me nanjo ni opozori jaz pa sem zadevo kupil v dobri veri da je brezhibna, sem bil namerno zaveden on pa je s tem storil kaznivo dejanje . Temu se reče kriminal , tistim ki to počnejo pa kriminalci, prevaranti itd..
Zakja sem napisal "realno pričakujem " ? Zato ker v naprej nobenega ne obsojam da je prevarant .
Pa ker nisi razumel mojega prejšnjega pisanja ti bom sedaj razložil:
Če kupujem rabljeno in prodajalec ne pove za morebitno nepravilnost je zame zadeva brezhibna. Če pa mi pove da ima napako potem se na podlagi povedanega lahko odločim ali bom zadevo kupil ali pa ne ( vem da ni brezhibna ).
Če pa mi je prikril napako , me nanjo ni opozori jaz pa sem zadevo kupil v dobri veri da je brezhibna, sem bil namerno zaveden on pa je s tem storil kaznivo dejanje . Temu se reče kriminal , tistim ki to počnejo pa kriminalci, prevaranti itd..
Zakja sem napisal "realno pričakujem " ? Zato ker v naprej nobenega ne obsojam da je prevarant .
r1150r napisal/-a:H2O , kaj ti se s takšnimi pogajaš ?
Pogajam se z vsemi. Pa če se na nekaj ne spoznam, prosim za pomoč nekoga, ki se.
Če smo že pri pogajanjih... Verjetno sem se v življenju pogajal več kot marsikdo od vas... in to z najboljšimi pogajalci. V pogajanju uživam, ampak to še ne pomeni, da vedno izberem najcenejšega ponudnika. Ponavadi najcenejšega že na začetku skenslam, ker sem se naučil, da je z najcenejšimi ponudniki največ problemov.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov