Vaše izkušnje z motorji Selva
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Marcel_Mastnak
- Admiral
- Kraj: Celje
Tale je še nova in tud motor še potih laufa. Sm js kr dost dučetov peljal pa šraufo. Ni sicer slab motor za peljat(celo morm rečt da en izmed bolj zabavnih za moj okus) ampak ko je kolega u križišču stal ob men, js svojga R1100S z akrapovičim nism več slišal
Kot sem rekel, super motor s super opremo in samim zvokom na izpuhih ampak vsi ti nepotrebni ropoti zram pa mi ne potegnejo in da maš desno nogo vedno črno od sklopke, pa premajhn motor celo za mene ki mam povprečnih 180cm...
Kot sem rekel, super motor s super opremo in samim zvokom na izpuhih ampak vsi ti nepotrebni ropoti zram pa mi ne potegnejo in da maš desno nogo vedno črno od sklopke, pa premajhn motor celo za mene ki mam povprečnih 180cm...
Joj prejoj. Res smo barabe, Selvaši bodo s to temo resno prikrajšani.
Krivica nepopisnih razsežnosti.
Anyway,
js mam takole kuplngo na dućeju.

Anyway,
js mam takole kuplngo na dućeju.

Nazadnje spremenil AEgir, dne Pe Sep 16, 2016 16:40, skupaj popravljeno 4 krat.
Selva Madeira 40 hp
Zdravo, naj še jaz nekaj napišem na temo Selva, sam sem jo imel no jo še imam sedaj gre v prodajo 40 hp selvo 2T letnik 99. Imam jo 5 let in vse kar sem naredil v petih letih je menjan impeler in olje v peti ter vsako leto nove svečke in lahko še danes rečem da dela kot urca. V petih letih ni enkrat cuknla ali pa zatrokirala. Jst sm z njo zelo zadovoln edino kar me je motlo je poraba ki je nekje 30% večja kot pa pri konkurenci. Na dopustu sem naredil v 4 tednih nekje povprečno 25 - 30 ur. Tako da meni Selva ni skrivila niti enega lasa. lp
knez
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost