Tehnični materiali. Trgovine, kje in kaj?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
To je web nautic store, ki nabavlja v Motomarine z dobrim rabatom in prodaja dalje ampak se je tega lotil dvajset let prepozno!
Še letos, ko bo hrvaška v EU bomo lahko tudi slovenci prodajali na hrvaški trg po pošti in opravljali storitve. Takrat bo za tega strica konec zgodbe, ampak on tega še ne ve.
Kar se pa slike tiče je pa zmontirana zelo ponesrečeno in se vidi, da je fotoshop pel 100/h drugače pa je stran narejena kar lepo in je bilo precej truda vloženega ampak kot sem rekel 20 let prepozno.
LP NT
Še letos, ko bo hrvaška v EU bomo lahko tudi slovenci prodajali na hrvaški trg po pošti in opravljali storitve. Takrat bo za tega strica konec zgodbe, ampak on tega še ne ve.
Kar se pa slike tiče je pa zmontirana zelo ponesrečeno in se vidi, da je fotoshop pel 100/h drugače pa je stran narejena kar lepo in je bilo precej truda vloženega ampak kot sem rekel 20 let prepozno.
LP NT
-
al
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
PROJEKTIRANJE in REZKANJE izdelkov v 3D
Iščem nekoga, ki zna zrisat enostavne manjše kose in zrezkat v 3D iz aluminija.
Ponavadi potrebujem do 10 kosov.
Prosim za naslove v Ljubljani in okolici, vendar samo take s katerimi imate dobre iskušnje, kajti iskat znam tudi sam po imeniku in telefonarit, vendar se tak način nikoli ni obnesel, saj sem izgubil po več dni in na koncu nič naredil.
LP NT
Prosim za naslove v Ljubljani in okolici, vendar samo take s katerimi imate dobre iskušnje, kajti iskat znam tudi sam po imeniku in telefonarit, vendar se tak način nikoli ni obnesel, saj sem izgubil po več dni in na koncu nič naredil.
LP NT
Re: PROJEKTIRANJE in REZKANJE izdelkov v 3D
Nikola T. napisal/-a:Iščem nekoga, ki zna zrisat enostavne manjše kose in zrezkat v 3D iz aluminija.
LP NT
GIO Klemen Jeraša
http://www.gio-jerasa.si/
natančen, zanesljiv in ni nategun
aluminijast rob zaa jadrnico
Pozdravljeni,
a mogoče veste kjer se da dobit aluminijast rob za jadrnice? T profil z luknjicami na vrhu.
hvala
a mogoče veste kjer se da dobit aluminijast rob za jadrnice? T profil z luknjicami na vrhu.
hvala
- Nikola T.
- Admiral
- Kontakt:
Re: Tehnični materiali. Trgovine, kje in kaj?
Morda kdo ve kje bi se dalo dobiti vitroplast brez bakra ali karbonsko ploščico v Ljubljani (ali bližini)?
dimenzije: cca 10x10cm, debelina 1-1,6mm, 2 kosa
Hvala za info
dimenzije: cca 10x10cm, debelina 1-1,6mm, 2 kosa
Hvala za info
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost