Naftna in silikonska maziva so lahko problem za nekatere vrste vlaken, torej tudi vrvi in tkanin, kot so jadra, tende, torbe, zadrge ipd.
V navodilih za Beneteau First 18 SE Edition (Seascape 1) je pisalo, da se sme in mora z mažo tipa mast (ogljikovodiki) mazati samo matice in vijake za uravnavanje napetosti stranskih pripon, vse ostalo (vključno obroč vreče za genaker, če to uporabljaš) pa se pospreja s PTFE.
Pri tej barki sem dobil tudi (verjetno shranjene slane in vlažne, morda tudi večkrat) zadrge (torba za krmila, prevleka za rol flok itn.), kjer so bile "mašince" popolnoma nepremične (bilo je videti, da bo treba razrezati torbo, če bomo hoteli do listov krmila...
Z iglo (iz pribora za šivanje) sme zdrezal in izpihal ven beli prah (AL oksid), potem pa posprejal mašinico in zobe zadrge in doslej (mislim da drugo leto) še ni ponovno "zaštekalo". V kakih dveh letih imam tudi še vedno prvi dve kantici (500 ml, eno doma, eno v Bohinju), pa sem isti uporabljal tudi pri precej drugih rečeh, npr. kolesih (bicikli - verige, menjalniki, bovdni, osi zavornih čeljusti, pedali, gonilni ležaj in ležaji koles). Dober stranski učinek je tudi, da se "olje" odhlapi in se torej na "namazano" površino ne prijema prah, kot bi se, če bi bila mastna. Ja, pozabil sem tudi ključavnice, vključno z obešenko (non-marine, Milner ali nekaj podobnega, bile so 4 na isti set ključev za kakih €10), ki je pogosto v vodi (z njo je zaklenjen kanu v Bohinju, ki ga dež včasih potopi, tako da kak dan ali dva visi na vrvi na eni in verigi na drugi strani - in se po nekaj letih takega še vedno čisto solidno odpira.
In če bo kdo od "nebuloze" članov omenjal kopiranje google in wikipedije kot vir za zgornji odstavek, ga prostite, če da povezavo, kjer sem to našel (pa da ni moj prispevek na Morjeplovcu).
Application
KENT Dry Lube is a clear non-staining PTFE lubricant. It is unique in that once the propellant carrier has flashed off, it is totally dry.
Typical applications are window channels, dashboard squeaks, sunroof runners, seat runners, electric aerials, weather-strips, steering column bushes, seat belts, window wipers (to prevent judder), runners on curtain sided trucks and door locks.
Non automotive applications are caravan awning runners and zips, coin slots in machines and bench saws (to prevent wood sticking to guides).
KENT Dry Lube is ideal for body shops as it is silicone free and will not attract dust or dirt.
Instructions
1. Shake well before use.
2. Spray a light coating(use the extension tube if necessary), 10 – 15 cm from the surface.
3. Allow to dry.
4. Apply a second coating if required.
Kupil sem v KAMM, imajo pa tudi ostali (videl Delta Krško...).
Priporočam, da vsaj preletite podatke na varnostnem listu (nevarno za vodne organizme, vnetljivo itn.). Problem je tudi v prevodu - vsi prevodi, ki sem jih videl, imajo lubricant (mazivo) prevedeno v mast, v resnici pa je sestavina spraya hlapno olje (ogljikovodik, mislim da oktan), zaradi katerega deluje tudi kot penetrant. Ko to odhlapi, drsno površino vzdržuje gladko PTFE sloj.
Ker je hlapni ogljikovodik v stiku z okolico (vrvmi, jadri, prevlekami, zadrgami...) le kratek čas, je tudi dovoljen za uporabo pri na to sicer občutljivih materialih. Po drugi plati hlapnost pomeni, da je treba uporabljati v dobro prezračenih prostorih in/ali z zaščito dihal.