Olje
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Olje
Živ! Katero olje za 2-taktne motorje kupujete in predvsem kje? Mi zna kdo svetovat katero je najboljše za johnsona 50km brez samodejnega mazanja? Kje na obali se ga da dobit? hvala 
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Za do takrat, ko ti odgovori kdo s to znamko motorja, tule povezava na temo o olju za mešanico za Evinrude.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Matic1 napisal/-a:Pa še TCW3 ni treba da ima,...ta standard naj bi samo pomenil da se olje če se razlije v morje drži skupaj in se ne razleze okoli,.....olje za motorne žage naj bi bilo po mnenju nekaterih bojda celo bolj primerno glede mazalnih lastnosti,....
To pa ni res, 2T olje po standardu TC W3 je narejeno za vodno hlajene izvenkrmnike, ki delujejo na temperaturi 50-70 stopinj celzija. Olje za motorne žage je bolj primerno za kak T 4, za vodno hlajene motorje pa bi jaz raje uporabljal olje po omenjeni specifikaciji.
Kolikor sem jaz gledal, original Yamaha olje sploh ni tako drago, poglej tu:
http://www.kmc.si/si/navticna-oprema/ya ... l?order=pa
http://www.kmc.si/si/navticna-oprema/ya ... l?order=pa
Jaz bi bil srečen če bi bilo za mojega tako poceni 2T olje.
Janadino, če maš na reduciranem načinu mazanja in uporabljaš xd100 potem preprogramiraj in uporabljaj katero koli olje TCW3 specifikacije. In si enako poceni. Boš pa malo bolj smrdel verjetno, pa tudi malo boš dimil, skratka bodo vsi vedli da maš "pravo" 2T mašino.
kasaudio napisal/-a:Jaz bi bil srečen če bi bilo za mojega tako poceni 2T olje.
Janadino, če maš na reduciranem načinu mazanja in uporabljaš xd100 potem preprogramiraj in uporabljaj katero koli olje TCW3 specifikacije. In si enako poceni. Boš pa malo bolj smrdel verjetno, pa tudi malo boš dimil, skratka bodo vsi vedli da maš "pravo" 2T mašino.
Boma na srečanju kako rekla na to temo. Drugače pa, če imam za vse bedarije, še bom imel za to olje, da sem potem miren.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost