Kent...
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Kent...
Dvignil sem podnice v barki med prazniki, da vse malo počistim ..V dnu imam inoks rezervoar za vodo in jeb...evo spušča...podnca mokra,v kaluži voda...Solzilo je ven tko, da nisem mogel posušiti ornk...praznit pa nisem želel.In pobrusim malo okoli,vzamem 50 centov,jih namažem z KENTOM.na hitro obrišem tam, ko je puščalo in pok cente gor in je diht,lepo tesni,tko da Kent je zakon..
LP Iztok
LP Iztok
- od kapitana zena
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Ko je že govora o Kentu.
Tisti, ki so vsaj odrasli v prejšni državi in so vsaj malček tehnično "mahnjeni" vedo, da je obstajalo čistilo, ki je danes na listi prepovednih snovi zelo visoko - "triklor"
Od takrat naprej, smo se za vsako čiščenje zamaščenih delov, s sajami zapacanih strojenih delov,... matrali z bencinom, nafto,...
No dokler nisem odkril tega izdelka.
Čisitilo na nivoju triklora. Odlično deluje v kombinaciji s spihovanjem s stisnjenim zrakom.
Kent proizvaja tudi še nekaj zanimivih izdelkov, ki so zelo uporabni v navtiki.
Recimo mani je zakon tale -
Tesnilna masa, ki v določenih primerih nadomesti tesnilo.
Preverjeno odlična zadeva.
Oboje ima v moji "delavnici" tako domovinsko pravico, kot sol in sladkor v kuhinji.
Tisti, ki so vsaj odrasli v prejšni državi in so vsaj malček tehnično "mahnjeni" vedo, da je obstajalo čistilo, ki je danes na listi prepovednih snovi zelo visoko - "triklor"
Od takrat naprej, smo se za vsako čiščenje zamaščenih delov, s sajami zapacanih strojenih delov,... matrali z bencinom, nafto,...
No dokler nisem odkril tega izdelka.
Čisitilo na nivoju triklora. Odlično deluje v kombinaciji s spihovanjem s stisnjenim zrakom.
Kent proizvaja tudi še nekaj zanimivih izdelkov, ki so zelo uporabni v navtiki.
Recimo mani je zakon tale -
Tesnilna masa, ki v določenih primerih nadomesti tesnilo.
Preverjeno odlična zadeva.
Oboje ima v moji "delavnici" tako domovinsko pravico, kot sol in sladkor v kuhinji.
https://vodovod-rh.si/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov