lani je motor delal brez problema čez zimo konzerviran narejen komplet servis tako kot mora bit tudi menjane svečke.
letos doma lavfal brez problema ko pa ga sm ga dal v vodo mi noče v leru lepo lavfat mi crkne, pod gasom gre brez problema
kaj mu je?
mercruiser 4,3 ne lavfa pod štant gasom
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
aleksander67
- Poročnik fregate
ss9940 napisal/-a:Če je noga Alpha one, zna nagajat tudi izklopno stikalo na "šaltung-zajli" (spodnji del pletenice z mehanizmom)
LP
SS
Tako nogo imam tudi jaz. Tole o stikalu pa prvič slišim. Tudi meni nagajajo obrati v prostem teku. Posledično mi tudi več žre zato sem zamenjal luftmesser in tipalo temperature motorja. Nihanje obratov se je umirilo nisem pa še preveril porabe. Neglede na to da imam vgrajen motor iz avta bi z veseljem pogledal še to stikalo. Kje ga točno najdem.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Če crkne takrat, ko ga daš v brzino je lahko to stikalo... Če crkuje ko je v leru, potem ni stikalo... Sem prehitro bleknil
Najverjetneje so nastavitve na uplinjaču ali pa uplinjač sam (če motor nima EFI) - nivo goriva v uplinjaču, razmerje zrak/gorivo za prosti tek...
LP
SS
Najverjetneje so nastavitve na uplinjaču ali pa uplinjač sam (če motor nima EFI) - nivo goriva v uplinjaču, razmerje zrak/gorivo za prosti tek...
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti