NAVIONICS - Europe
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
MORNAR51
- Višji štabni praporščak
- Kraj: METLIKA-KLIMNO
NAVIONICS - Europe
Na tablici imam naloženo skrekano verzijo za navigacijo NAVIONICS - Europe. Zadeva ne deluje tako kot bi pričakoval saj se karta ne obrne v emeri vožnje barke. To se pravi, če vozim v smeri Severa je vse OK, čim pa vozim v smeri Juga oziroma JV ali JZ se zemljevid v tej smeri ne obrne temveč ostane v osnovnem položaju obala na karti pa je dejansko prikazana kontra, torej tisto kar je v naravi na moji levi strani je na tablici na desni strani tako da izgleda kot da plujem vzvratno. Upam, da sem bil dovolj jasen?
Zanima me, če ima gdo kakšne iskušnje s programom NAVIONICS ter prosim za nasvet kako zadevo nastaviti, da bo delovala normalno?
Prav tako pa me zanima kateri navigacijski sistem naložiti v samsungovo tablico, da bo zadeva delovala kar najbolje in kje to kupiti, pa seveda cena. Hvala na odgovorih.
EDIT moderator:
V zvezi z nastavitvijo e-karte na NorthUp ali HeadUp oz. CourseUp se je razplamtela zanimiva debata, ki je prestavljena v samostojno temo.
Zanima me, če ima gdo kakšne iskušnje s programom NAVIONICS ter prosim za nasvet kako zadevo nastaviti, da bo delovala normalno?
Prav tako pa me zanima kateri navigacijski sistem naložiti v samsungovo tablico, da bo zadeva delovala kar najbolje in kje to kupiti, pa seveda cena. Hvala na odgovorih.
EDIT moderator:
V zvezi z nastavitvijo e-karte na NorthUp ali HeadUp oz. CourseUp se je razplamtela zanimiva debata, ki je prestavljena v samostojno temo.
Navigati se mora.
-
Bouges Nina
- Admiral
-
Bouges Nina
- Admiral
Malo ste zabluzili....
Mene pa zanima ali se se komu navionics na androidu 4.3 sesuva...
Na 4.2 in 4.1 napeavah ki jih imam mi dela verzija ki jo imam iz pašnika ok.
Tudi posodobitve ni nobene ( vsaj prenese si je ne ceprav pogleda kaj je novega ob zagonu)
Sprva sem bil ziher da je to zaradi gps fix buga ki ga ima nov nexus7,pa po updejtu ni nic bolje.
Da je jeba celotna pa ni nekega pravila kdaj bo steknil...
Help me obi-wan..
Tudi posodobitve ni nobene ( vsaj prenese si je ne ceprav pogleda kaj je novega ob zagonu)
Sprva sem bil ziher da je to zaradi gps fix buga ki ga ima nov nexus7,pa po updejtu ni nic bolje.
Help me obi-wan..
-
navtik_borut
- Admiral
elbarto napisal/-a:Malo ste zabluzili....
Help me obi-wan..
Meni na Nexus4 dela ok. Je pa iz Google Play. Priporočam nakup
Se pa nenormalno greje telefon (kot tudi pri nekaterih drugih aplikacijah/igrah) in hitro pije baterijo :/
mVolk napisal/-a:Če se slučajno zmotiš in vklopiš orientacijo v smeri plovbe jo (Navionics 2.6.3. na mojem android 4.2 telefonu) izklopiš s pritiskom na puščico v spodnjem levem kotu![]()
Kje sploh najdete ta setting? (orientacija) Na mojem ga ni.. Navionics Europe 2.9.4.
-
navtik_borut
- Admiral
Meni ne prikazuje imen krajev v notranjosti (na celini ali na otokih). Me pa zanima, kaj je smisel nadgradenj; ali gre le za prilagoditev na novejšo trdino (z Androidom 4.3 ipd.) ali ste opazili tudi vsebinske spremembe na kartah? Tu pa tam se ti pojavi kakšna poštena neumnost, kot npr. boja pred izlivom Neretve pri Pločah, ki se je premaknila kako miljo proti jugo-zahodu in, če bi peljal po karti, bi še zdaj kopal mulj in pesek okoli kobilice...
https://maps.google.si/maps?q=43.012712,17.438214&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.51773540,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.jkEW54nYU50.O&biw=1920&bih=1003&um=1&hl=sl&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
https://maps.google.si/maps?q=43.012712,17.438214&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.51773540,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.jkEW54nYU50.O&biw=1920&bih=1003&um=1&hl=sl&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta