plinovod
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
plinovod
Zamenjati moram dovod plina do štedilnika .Sedaj je bakrena cev fi 8 mm.Naj dam spet baker ali gumijasto armirano cev,kakršno imajo varilci?
LP Iztok
LP Iztok
- od kapitana zena
- Admiral
- od kapitana zena
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
habibi Vll napisal/-a:Jest bi šel nazaj na baker,le priklop pri bombi in štedilniku daš gumo.Če ti smrdi po plinu,lahko smrdi bomba,ker je bila pri polnjenju polita s plinom.Sam sem imel isto sranje,zato si bombe(2,3,5 kg)polnim sam.
OKZ in fantje, dokler imate bombe na barki morate biti zelo previdni, da ne bo prišlo do vprašanja: "buš exsplodirala?" odgovor:" BOOOM"
še mal pa bo.... 
-
marenostrum
- Viceadmiral
Pr plinu gre predvsem za varnost posadke. V Belgiji recimo, kjer velja predpis, da se na dve leti mora preglegat plinska napeljava, s strani pooblaščencev, ne prideš v nobeno pristanišče ali marino brez plakete o pregledu. Velja tut za Nemčijo in kolk se mi zdi , tut za Francijo.
lp
lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
- habibi Vll
- Admiral
- habibi Vll
- Admiral
marenostrum napisal/-a:Pr plinu gre predvsem za varnost posadke. V Belgiji recimo, kjer velja predpis, da se na dve leti mora preglegat plinska napeljava, s strani pooblaščencev, ne prideš v nobeno pristanišče ali marino brez plakete o pregledu. Velja tut za Nemčijo in kolk se mi zdi , tut za Francijo.
lp
Mi pa itak živimo v Butalah,zato moramo sami poskrbeti za lastno varnost.
mašinfirer
habibi Vll napisal/-a:marenostrum napisal/-a:Pr plinu gre predvsem za varnost posadke. V Belgiji recimo, kjer velja predpis, da se na dve leti mora preglegat plinska napeljava, s strani pooblaščencev, ne prideš v nobeno pristanišče ali marino brez plakete o pregledu. Velja tut za Nemčijo in kolk se mi zdi , tut za Francijo.
lp
Mi pa itak živimo v Butalah,zato moramo sami poskrbeti za lastno varnost.
Tudi avstrici to pregledujejo, malo bolj po redko, vendar vseeno...
mi pa tako kot sosedje hrvatje... " šta ti to treba hahaha"

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: Bing [Bot] in 15 gostov