Zanimam se za električni motor za čolne,pa ne vem kakšno maso še poriva po morju,masa mojega čolna s posadko,cca 500kg.Imel bi ga za rezervo in pa ribarjenje,in seveda domet-akumulator.
lp
Električni motor
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Za neke daljše plovbe elektrika zagotovo ni primerna, za manjše premike pa je vse bolj in bolj... Vsi izvenkrmni električni motorji so podobnih moči, vsaj tisto kar razumemo pod "normalni". V zadnjem času so se res pojavili nekateri z močmi tudi nekaj 10 kW, vendar tam je cena itak takšna, da te bo sezulo...
To kar ti misliš je "troller", obstajajo pa v nekaj različicah definiranega potiska in ne v kW ali W... Priporočam ti da vzameš močnejšo varianto. Močnejši ne bo nič hitreje izpraznil akumulatorja pri istih pogojih plovbe! Bo pa imel še malo rezerve za kakšno "čudno" situacijo.
Drugače pa takšen troller premika tudi 2.000 kg težko plovilo, vendar premika, dovolj mogoče za panulo z živo lignjo (0,5 vozla), ne pa mislit da bo barka "letela" 3 ali pa 4 vozle z njim...
To kar ti misliš je "troller", obstajajo pa v nekaj različicah definiranega potiska in ne v kW ali W... Priporočam ti da vzameš močnejšo varianto. Močnejši ne bo nič hitreje izpraznil akumulatorja pri istih pogojih plovbe! Bo pa imel še malo rezerve za kakšno "čudno" situacijo.
Drugače pa takšen troller premika tudi 2.000 kg težko plovilo, vendar premika, dovolj mogoče za panulo z živo lignjo (0,5 vozla), ne pa mislit da bo barka "letela" 3 ali pa 4 vozle z njim...
Malo reklame..
Če bo koga zanimal nakup bom imel čez 14 dni na voljo..
http://www.amazon.com/Minn-Kota-Riptide-RT55-Transom/dp/B003O4S2PE
Cena je 750,00€
LpP
če koga zanima na ZS.
Prosim...!!
Če bo koga zanimal nakup bom imel čez 14 dni na voljo..
http://www.amazon.com/Minn-Kota-Riptide-RT55-Transom/dp/B003O4S2PE
Cena je 750,00€
LpP
če koga zanima na ZS.
Prosim...!!
Fiat Justitia ... Some day....
Tale Minn- kota je je samo 55 lbs, jaz sem imel takšneg na 2m čolnu s 100kg vse skupaj pa sem šel na najvišji hitrosti 6-7 km/h.
Skoraj edini takšni motorji, ki se jih za 500kg čoln splača kupit so Torqeedo. Kolikor se spomnim jih za podobno ali malce višjo ceno kot tale Minn- kota prodajajo v Kammu.
http://www.kamm.si/navtika.htm
Lep pozdrav. Gregor
Skoraj edini takšni motorji, ki se jih za 500kg čoln splača kupit so Torqeedo. Kolikor se spomnim jih za podobno ali malce višjo ceno kot tale Minn- kota prodajajo v Kammu.
http://www.kamm.si/navtika.htm
Lep pozdrav. Gregor
Always think like a fish, no matter how wierd it gets
Jaz že dve leti uporabljam električni motor z integrirano baterijo znamke Torqeedo in sicer model Travel 1003L: http://www.torqeedo.com/us/electric-out ... o-1-5-tons
Motor je glede na podatke proizvajalca namenjen za čolne do 1500 kg. Iz prve roke ti lahko posredujem le izkušnje s svojo lahko jadrnico, ki skupaj s posadko največkrat tehta okrog 350 kg. Uporabljam ga izključno na morju ob bonaci ali šibkem vetru. Motor vedno "vžge", ko ga rabim. Med jadranjem ga nagnem iz vode, da mi ne povzroča dodatnega upora. Vzdrževanja praktično ni, le doma ga vsakič sperem z navadno vodo. Čez zimo pa pazim, da baterijo hranim približno 50% napolnjeno, kar naj bi bilo optimalno za ta tip baterije. Z motorjem sem zelo zadovoljen. Malo me moti le glasnost motorja, ki pa je še vedno dosti nižja, kot pri bencinskem, a od električnega pogona bi vseeno pričakoval manj "hrupa". Zvok po mojem povzroča reduktor med elektromotorjem in propelerjem.
Glede hitrosti in dometa baterije pa kopiram svoje meritve, ki sem jih objavil v forumu o gumenjakih, s tem da je dodan domet v tretjem stolpcu:
Prvi stolpec je moč iz baterije v watih, merjeno z vgrajenim merilnikom moči. Drugi stolpec je hitrost v vozlih, merjeno z vgrajenim GPS merilnikom. Tretji stolpec je teoretično izračunan domet v navt. miljah ob predpostavki, da je mirno morje, brez vetra in brez morskih tokov. Kapaciteta vgrajene baterije je 520Wh.
20 ___ 1,1 ___ 28,6
40 ___ 1,6 ___ 20.8
53 ___ 2,1 ___ 20,6
75 ___ 2,5 ___ 17,3
115 __ 3,0 ___ 13,5
160 __ 3,5 ___ 11,3
240 __ 4,0 ___ 8,6
410 __ 4,5 ___ 5,7
650 __ 5,0 ___ 4,0
980 __ 6,0 ___ 3,2
Motor: Torqeedo 1003L
Plovilo: HC Wave
Obremenitev: 70 kg (brez upoštevanja teže motorja)
Stanje morja: 0
Lokacija meritve: Paški zaliv
Čas meritve: poleti 2013
Motor je glede na podatke proizvajalca namenjen za čolne do 1500 kg. Iz prve roke ti lahko posredujem le izkušnje s svojo lahko jadrnico, ki skupaj s posadko največkrat tehta okrog 350 kg. Uporabljam ga izključno na morju ob bonaci ali šibkem vetru. Motor vedno "vžge", ko ga rabim. Med jadranjem ga nagnem iz vode, da mi ne povzroča dodatnega upora. Vzdrževanja praktično ni, le doma ga vsakič sperem z navadno vodo. Čez zimo pa pazim, da baterijo hranim približno 50% napolnjeno, kar naj bi bilo optimalno za ta tip baterije. Z motorjem sem zelo zadovoljen. Malo me moti le glasnost motorja, ki pa je še vedno dosti nižja, kot pri bencinskem, a od električnega pogona bi vseeno pričakoval manj "hrupa". Zvok po mojem povzroča reduktor med elektromotorjem in propelerjem.
Glede hitrosti in dometa baterije pa kopiram svoje meritve, ki sem jih objavil v forumu o gumenjakih, s tem da je dodan domet v tretjem stolpcu:
Prvi stolpec je moč iz baterije v watih, merjeno z vgrajenim merilnikom moči. Drugi stolpec je hitrost v vozlih, merjeno z vgrajenim GPS merilnikom. Tretji stolpec je teoretično izračunan domet v navt. miljah ob predpostavki, da je mirno morje, brez vetra in brez morskih tokov. Kapaciteta vgrajene baterije je 520Wh.
20 ___ 1,1 ___ 28,6
40 ___ 1,6 ___ 20.8
53 ___ 2,1 ___ 20,6
75 ___ 2,5 ___ 17,3
115 __ 3,0 ___ 13,5
160 __ 3,5 ___ 11,3
240 __ 4,0 ___ 8,6
410 __ 4,5 ___ 5,7
650 __ 5,0 ___ 4,0
980 __ 6,0 ___ 3,2
Motor: Torqeedo 1003L
Plovilo: HC Wave
Obremenitev: 70 kg (brez upoštevanja teže motorja)
Stanje morja: 0
Lokacija meritve: Paški zaliv
Čas meritve: poleti 2013
Mirno morje in široko obzorje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti