Nautic service Koper
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Nautic service Koper
Kakšne imate izkušnje z Nautic servisom?
Tudi meni so tam šli na roke in mi iz trgovine prodali nekaj delov za Volvo Penta, ko je bila trgovina že nekaj ur zaprta. Možakarja smo poklicali in je prišel nazaj v trgovno preverit, če ima dele na zalogi. Spraševal sem tudi za servis neke manjše zadeve, pa so si vzeli čas in mi kar na eni mašini pri njih pokazali kaj naj naredim...
Servisirali so mi pred leti Tohatsu motor. Hudo težkega dela menda niso imeli, ker je bil motor skoraj nov. Korektno, ne pa ravno pretirano poceni.
H2O, poskusi in sporoči. Bi tudi mene zanimalo
Servisirali so mi pred leti Tohatsu motor. Hudo težkega dela menda niso imeli, ker je bil motor skoraj nov. Korektno, ne pa ravno pretirano poceni.
H2O, poskusi in sporoči. Bi tudi mene zanimalo
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
he he.. nisem hotel napisat prej.. ampak jaz imam tudi slabe izkušnje glede odnosa.. pač ok.. serviserji tam delajo svoje delo in se jim fučka za stranke.. Žilič pa itak (govorim leta 2003-2005) je bilo toliko večjega biznisa da sem mu jaz z mojim DF-50 bil verjetno odveč.. Vem da so mi poštelali motor in noter ugradili neke rabljene blažilce ker novih ni bilo in sem plačal kar mastno ceno...
Tudi odnos je bil takšen kot ga ti opisuješ.. kot da sem prišel prosit, če bi mi lahko popravili motor pa še plačal vam bom.. meni se je takrat zameril..
Od takrat dalje si servise delam sam...
Nautic servis
Do sedaj sem imel same dobre izkušnje.Vedno korektni bp.
Jah žilič je pač žilič saj ga vecinoma vsi poznajo na žalost v slabi luči tudi ko je v trgovini se vede kot bog in batina .
Za mojega mercruiserja 4.3 v6 je hotel za oba nova kolektorja in obnovo pete 4000 E.Ker sem vedu skom imam opravka ker sem iz obale doma sem zavrtel nekaj telefonskih številk mehanikov ki servisirajo čolne tudi na domu so mi dali prave kontakte in glej ga zlomkla materjal za peto komplet
(križ kardana,impeler,tesnila,manšete,olje,zajla menjalnika,ležaj kardana,olje qucik silver,ter komplet tesnila karburatorja),je prišlo pičlih 860 e-uro v trstu
Mehanik je pa vzel za delo 400eurov stem da sem mel čoln doma na prikolici
Oba dva kolektorja sem pa naročil preko ebay-a
http://www.ebay.com/itm/MerCruiser-Mari ... b7&vxp=mtr
Tolko o tem servisu in žiliču ,če malo pobrskate in počakate da prispe paket ,se da za veliko bolj poceni prit skozi,uglavnem mojega čolna G.Žilič ne vidi več pa naj si drzi ostalih 3000E.
Za mojega mercruiserja 4.3 v6 je hotel za oba nova kolektorja in obnovo pete 4000 E.Ker sem vedu skom imam opravka ker sem iz obale doma sem zavrtel nekaj telefonskih številk mehanikov ki servisirajo čolne tudi na domu so mi dali prave kontakte in glej ga zlomkla materjal za peto komplet
(križ kardana,impeler,tesnila,manšete,olje,zajla menjalnika,ležaj kardana,olje qucik silver,ter komplet tesnila karburatorja),je prišlo pičlih 860 e-uro v trstu
Mehanik je pa vzel za delo 400eurov stem da sem mel čoln doma na prikolici
Oba dva kolektorja sem pa naročil preko ebay-a
http://www.ebay.com/itm/MerCruiser-Mari ... b7&vxp=mtr
Tolko o tem servisu in žiliču ,če malo pobrskate in počakate da prispe paket ,se da za veliko bolj poceni prit skozi,uglavnem mojega čolna G.Žilič ne vidi več pa naj si drzi ostalih 3000E.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov