mojster za antifouling
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
mojster za antifouling
Pozdravljeni
Iščem nekoga da bi mi naredil nov antifouling na gumenjaku.
(brušenje,primer itd.)oz se okvarja s tem.
Hvala
lp
Iščem nekoga da bi mi naredil nov antifouling na gumenjaku.
(brušenje,primer itd.)oz se okvarja s tem.
Hvala
lp
Jaz sem svojega gumenjaka prejšnji teden zaupal našemu članu @Bonaparte. Odstranil mi je stari antifouling, ki je bil "grde modre barve" in napacan po celotni plastiki. Prejšnji lastnik, ki je bil seveda italijan, ga je namazal čisto do tub, tudi do vrha premca, ki štrli skoraj 1 m iz vode...
Na srečo ni pacal po tubah.
Torej, @Bonaparte je zbrusil celotno plastiko, odstranil stari premaz, vse na novo pobarval v oker odtenku, kot Solemarju pritiče, potem pa do vodne linije namazal Jotunov profesionalni antifouling (rdeč). Na pogled vse skupaj izgleda ZELO LEPO, kako pa se obnese v boju z algami in ostalim morskim živežem, pa poročam po koncu sezone.
Glede na predračune, ki sem jih dobil v Izoli in Portorožu, je cena bila zelo ugodna!

Torej, @Bonaparte je zbrusil celotno plastiko, odstranil stari premaz, vse na novo pobarval v oker odtenku, kot Solemarju pritiče, potem pa do vodne linije namazal Jotunov profesionalni antifouling (rdeč). Na pogled vse skupaj izgleda ZELO LEPO, kako pa se obnese v boju z algami in ostalim morskim živežem, pa poročam po koncu sezone.
Glede na predračune, ki sem jih dobil v Izoli in Portorožu, je cena bila zelo ugodna!

Roman 1 napisal/-a:Sem vesel, da si izvajalca našel na forumu in da si zadovoljen tako z kvaliteto, kot z ceno.
Bonaparte, vidiš takle post je zate večja reklama, kot vsi tvoji prejšni oglasi, avtarji in ostalo skupaj
Seveda! Zato pa računam, da bom čez 3 ali 4 leta, ko bom delal nov premaz, imel brezplačno storitev...
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Če boš delal na 30 stopinj,ti bo v banci kr skorjo delalo sonce,zato je treba delat na nižjih temp in HITRO.pa gre brez redčenja oz z morda kavno žlico redčila na pol kile.Pa prvo roko primerja morda kak procent redčiš,drugo in tretjo...pa ne, če se le da,da dobiš potrebne mikrone debeline.Če ti je pa žal kupt dost primerja in af,ja se pa fajn razredči in pol baje nardijo af z polovico normalne kilaže na barko...o kvaliteti pa nebi..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov