Pozdravljeni!
Motor Mercruiser 3.0 LX letnik '97 mi je lani po 9 letih prvič ponagajal mrzel je občasno rabil kar nekaj časa da je vžgal. Letos zamenjal vso gorivo, vse filtre, vplinjač rastavljen spihan in zatesnjen in glej mrzel spet ne vžge hitro, ima kdo kako izkušnjo.
Motor Mercruiser ne vžiga hladen
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Motor Mercruiser ne vžiga hladen
albint napisal/-a:Pozdravljeni!
Motor Mercruiser 3.0 LX letnik '97 mi je lani po 9 letih prvič ponagajal mrzel je občasno rabil kar nekaj časa da je vžgal. Letos zamenjal vso gorivo, vse filtre, vplinjač rastavljen spihan in zatesnjen in glej mrzel spet ne vžge hitro, ima kdo kako izkušnjo.
Ta motor ima elektronski čok. Malo poglej v tej smeri.
Lp.A
goahead napisal/-a:Imam v mislih dvoje:
2. črpalka goriva (nagibam se na 2.) oz. čas ko naraste pritisk olja v motorju, da zažene bencin pumpo. To se je meni dogajalo na 4.3.
Rešitev: dodatni gumb vezan direktno na črpalko goriva, da napumpaš.
Mogoče ve kdo kaj več pa bo še kaj dodal.
Tako sem tudi jaz imel rešeno na 4,3; problem ni bil mrzel motor, ampak bencin, ki je izhlapel iz uplinjača; potem moraš verglat, da oljni tlak izklopi oljno stikalo in vklopi črpalko za gorivo; ne vem pa, če ima tudi 3,0 enako butasto rešeno napajanje bencinske črpalke
Mi smo imeli na gumenjaku Mercruiserja 3.0 letnik 2003 ali 2004. Tudi nam je nekajkrat vžigal bolj "na trdo". Zato smo se navadili vžigati tako (ne vem kdo je to svetoval ampak je delovalo), da si pred vžigom nekajkrat (5 do 6) popumpal ročico plina v nevtralnem položaju (tisti gumb stisneš noter in ročico porineš naprej). Ročico plina si pustil vnevtralnem položaju nekoliko naprej (malo gasa) in šele nato vžgal. Nekajkrat pa ni hotel takoj vžgati zato ker je bila peta obrnjena do konca v eno ali drugo stran in zato deluje črpalka servo volana, ki menda vzame nekaj moči in tako vpliva na vžig. Tako so mi povedali (nisem prav motoroznanstveni tip) in ko sem naslednjič peto poravnal je motor (s predhodnim pumpanjem) normalno vžgal. Sem pa nato motor moral ogrevati par minut na mestu predno sem pod minimalnimi obrati oštro desno (do konca obrnjeno krmilo) izplul iz veza, sicer mi je motor ugasnil (to semi/nam je zgodilo nekajkrat) zaradi pojemka moči oz. padca obratov (zaradi delovanja servo črpalke). Upam da sem napisal dovolj razumljivo.
aleks09 napisal/-a:Mi smo imeli na gumenjaku Mercruiserja 3.0 letnik 2003 ali 2004. Tudi nam je nekajkrat vžigal bolj "na trdo". Zato smo se navadili vžigati tako (ne vem kdo je to svetoval ampak je delovalo), da si pred vžigom nekajkrat (5 do 6) popumpal ročico plina v nevtralnem položaju (tisti gumb stisneš noter in ročico porineš naprej). Ročico plina si pustil vnevtralnem položaju nekoliko naprej (malo gasa) in šele nato vžgal.
To je normalen postopek za vžiganje.
Hvala,
bom še malo pogledal, zanimivo vedno je vžigal takoj, sedaj pa mu nekam več, ni, probal sem tudi, da mu dam prvo ene trikrat gas in potem je vžgal.
Saj ko vžge, pa gre mirno in tudi pod polnim gasom zelo dobro dela.
Kot da mu nekam zgine bencin, že po eni uri ko se ohladi mu ni da bi vžgal.
bom še malo pogledal, zanimivo vedno je vžigal takoj, sedaj pa mu nekam več, ni, probal sem tudi, da mu dam prvo ene trikrat gas in potem je vžgal.
Saj ko vžge, pa gre mirno in tudi pod polnim gasom zelo dobro dela.
Kot da mu nekam zgine bencin, že po eni uri ko se ohladi mu ni da bi vžgal.
AT
goahead napisal/-a:Imam v mislih dvoje:
1. zrak loputa
2. črpalka goriva (nagibam se na 2.) oz. čas ko naraste pritisk olja v motorju, da zažene bencin pumpo. To se je meni dogajalo na 4.3.
Rešitev: dodatni gumb vezan direktno na črpalko goriva, da napumpaš.
Mogoče ve kdo kaj več pa bo še kaj dodal.
Hvala, Zrak loputa se pri hladnem zapre in se kasneje ko je motor topel tudi odpre, možno je kaj s pumpo, vendar ko zaštatra pumpa vredu dela in tudi leti pod večjim gasom - vse do polnega gasa.
AT
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov