Kaširan skaj rdeč varjen

Vse o popravilu plovil, motorjev in opreme na plovilih, tehnični nasveti

Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator

Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

Kaširan skaj rdeč varjen

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » To Okt 14, 2008 22:02

Spet sem nekaj zakompliciral!
Ker sem se že temeljito vrgel v šminkanje čolna iščem kaširan skaj (podložen s peno) rdeče barve z vtisnjenim-varjenim karo vzorcem oz. kvadrati, sedaj je modro-bela kombinacija blazin jaz pa po novem hočem enako le rdeče-belo kombinacijo.
Slika (ena od blazin)

Rabim ga dobre 3 m2. Iskal sem ga že v MERCIS v Jaršah pri Domžalah pa v Šmartnem pod Šmarno TAP-TOM in še nekaj naslovov sem obredel pa brez uspeha. Modrega malo temnejšega ni problem dobiti tudi rdečega gladkega bi se dalo sprešati-zvariti a najmanjša količina je 10 m2 (torej odpade). Kar nekaj barvnih skajev prešanih-varjenih z vzdolžnimi linijami ni problem dobiti (MERCIS jih ima, da se ne moreš odločiti), rdeč karo je pa problem. Zato se obračam na vas Morjeplovce, če ima kdo kakšne veze in poznanstva ali konkretno tel. številko, čisto na koncu probam še Motomarine v Trstu.

Tapetnik in ves ostal materjal je na zalogi le rdeč skaj me j... :evil:
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
soncius
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a soncius » Sr Okt 15, 2008 09:34

Zdravo!
Probaj poklicati Madiks v Mirnu pri Novi Gorici, tel.040 285 223
markomkm
Štabni praporščak
Kraj: obala

OdgovorNapisal/-a markomkm » Pe Okt 17, 2008 14:13

Probaj tukaj http://www.dadi.si/
Uporabniški avatar
Pozejdon
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Pozejdon » Pe Okt 17, 2008 20:23

markomkm napisal/-a:Probaj tukaj http://www.dadi.si/

Med mnogimi sem kontaktiral tudi dadija, prijazen možakar, ki mi je povedal vse. On na veliko nabavlja v Nemčiji za več ali manj vse tapetnike blizu in daleč, kar mi je kasneje potrdilo več tapetnikov. Povedal mi je da so Nemci tisti, ki imajo limit min. količine stiskanja-vakumiranja in sicer 10 tekočih metrov, tako, da sem zaključil z iskanjem. Prav tako ga ni v rdeči barvi v Motomarine v Trstu zato bom vzel standardni vzorec z vakumiranimi ravnimi črtami.

Hvala vsem za trud in dober namen ...
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta