popravilo gelcoata
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
popravilo gelcoata
Pozdravljeni
Ali kje obstaja kak cenik za popravilo luknjic, barvanje, poliranje...na kabini barke
Hvala in LP
Ali kje obstaja kak cenik za popravilo luknjic, barvanje, poliranje...na kabini barke
Hvala in LP
Zal ne, le dogovor z mojstrom, ce je prijatelj je bolj poceni. V vsakem primeru se moras vnaprej dogovoriti za ceno, ker je marsikateri zvit in se koncna cena lahko precej razlikuje od zacetnega "ni probleba ne bo drago"! 
Nazadnje spremenil nemo, dne Pe Mar 06, 2009 06:08, skupaj popravljeno 1 krat.
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Nekateri lastniki plovil pozabijo, da je za popravilo nekaterih razpok potrebno brusiti precej globoko, da se sanira vzrok pokanja gel- coata.V takem primeru dam mojstru prav, da odpravi najprej vzrok in nato gel-coat. Bilo bi korektno, ce bi v tem primeru poslikal potek dela in pred tem obvestil lastnika, da bo popravilo drazje. Zal skoraj nihce ne pocne tega!
EDINI DOBER DAN JE DAN NA MORJU!
Zivjo mel sem enak problem glede gelcoata.
Čoln 3 dni v marini+dvigovanje s prikolice na stojalo in nazaj, delo majstra da je vse prebrusil in pokrpal luknjice ter namazal 2 krat primer, da je zadeva kot mora biti 345 eur.(cena je bila taka kot sva se dogovorila) Ne vem če je to drago, meni se ni zdelo glede na to koliko je s tem dela. Imel sem pa veliko luknjic na 640 čolnu.
Če rabiš imam kontakt.
lp
ps: za antifauling je barvanje 6 eur/m brušenje pa 9 eur/m.(pri njem)
Čoln 3 dni v marini+dvigovanje s prikolice na stojalo in nazaj, delo majstra da je vse prebrusil in pokrpal luknjice ter namazal 2 krat primer, da je zadeva kot mora biti 345 eur.(cena je bila taka kot sva se dogovorila) Ne vem če je to drago, meni se ni zdelo glede na to koliko je s tem dela. Imel sem pa veliko luknjic na 640 čolnu.
Če rabiš imam kontakt.
lp
ps: za antifauling je barvanje 6 eur/m brušenje pa 9 eur/m.(pri njem)
http://www.shopping.com/xPO-Evercoat-Ev ... hoose-Size
Gre za kit ki vsebuje tubico gelcoata + trdilec ter mislim da 5 tubic osnovnih pigmentov, tako da mešate gelcoat + pigment da dobite željeno nianso.
LP
SS
Gre za kit ki vsebuje tubico gelcoata + trdilec ter mislim da 5 tubic osnovnih pigmentov, tako da mešate gelcoat + pigment da dobite željeno nianso.
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
-
kosec jože
- Višji vodnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov