zaprta tenda
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
zaprta tenda
živjo zanima me če kdo pozna kdo in kje izdeluje tende cerade s stranicami in koliko okvirno stane taka tenda za manjši čoln
Re: zaprta tenda
.
Žal se na taka vprašanja ne da odgovoriti!
Žal je vprašanje postavljeno v napačni temi foruma.
Cena je odraz kalkulacije in zanjo je potrebno vedeti veliko podatkov.
Kaj je zate manjši čoln in katera izvedba? Gumenjak, lesen, stekloplastika, aluminij, ....
Kakšno izvedbo želiš?
Pa tudi kakšno veliko začetnico, vejico, piko, ... pogrešam.
.
Žal se na taka vprašanja ne da odgovoriti!
Žal je vprašanje postavljeno v napačni temi foruma.
Cena je odraz kalkulacije in zanjo je potrebno vedeti veliko podatkov.
Kaj je zate manjši čoln in katera izvedba? Gumenjak, lesen, stekloplastika, aluminij, ....
Kakšno izvedbo želiš?
Pa tudi kakšno veliko začetnico, vejico, piko, ... pogrešam.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
peavera napisal/-a:živjo zanima me če kdo pozna kdo in kje izdeluje tende cerade s stranicami in koliko okvirno stane taka tenda za manjši čoln
mene pa zanima, kdo in kje peče najboljše žemljice, pa kakšna je cena
glede na to, da imaš 30 prispevkov, bi se lahko malo poglobil v forum in vsaj v pravilno temo napisal vprašanje, ki je pa milo rečeno čudno
MareC napisal/-a:peavera napisal/-a:živjo zanima me če kdo pozna kdo in kje izdeluje tende cerade s stranicami in koliko okvirno stane taka tenda za manjši čoln
mene pa zanima, kdo in kje peče najboljše žemljice, pa kakšna je cena
glede na to, da imaš 30 prispevkov, bi se lahko malo poglobil v forum in vsaj v pravilno temo napisal vprašanje, ki je pa milo rečeno čudno
Pekarna Miš-Maš,Mozirje(Petrovič),so pa mislim da po 30 al 35 centov. So pa dobre. Poskusi,ko boš hodil mimo.
materijal in delo jim stane 250 euro....racunajo pa vse na 1000 euro
Morda boš tukaj našel kakšno koristno informacijo:
viewtopic.php?t=1797
viewtopic.php?t=1797
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Se mi zdi, da je morosito kar prav povedal. Nekje okol 1000€ gravitira cena pa kokrkol obrneš.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
peavera napisal/-a:živjo zanima me če kdo pozna kdo in kje izdeluje tende cerade s stranicami in koliko okvirno stane taka tenda za manjši čoln
Ivo 040 559 594
Z Ivom imam tudi jaz dobre izkušnje. Predvsem s popravili, nove cerade še nisem potreboval. Ima pa te tedne precej dela.
Evo moja izkušnja je taka. Pred 4 leti sem napravil konstrukcijo-rolbar in škarje naprej in nazaj-več ali manj samogradnja s prijatelji, ki so mi zvili inox in ko je bilo vse gotovo tudi elektrospolirali, tako da je zgledlo kot v apoteki. Potem sem poklical mojstre za bimini in to s kamperjem, kar pomeni, da imam kar oring tendo, ki se z vseh strani zapre, na vsaki strani tudi prozorna šipa. Vsi predračuni od Prlekije do Ljubljane cca 2 jurja. Potem sem stvar vzel v svoje roke, nabavil material v Grazu, zadrge po naročilu v Slo Bistrici in odpeljal čoln na Hrvaško stran v Nedelišče-firma Krika. Vse skupaj me je prišlo cca manj kot jurja-mislim celoten bimini kamper brez inoksa.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Gospod Ivo je opustil dejavnost....
kakšen nov predlog?
Aljaž iz okolice Rogaške...kontakt na ZS.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta