Evo, sem ravno s projekta čiščenja luknje, kot je predlagal Polanc. Ni šlo, bom pa za hec malo opisal, kaj vse sem dal skozi, da bi ja nekako zrihtal.
Vedel sem, da nimam zajle pa še nedelja je, da še nove ne morem iti nikamor kupiti. Kot nalašč sem tudi dva tedna nazaj stran vrgel eno staro baterijsko, saj je bila po polnjenju precej hitro prazna, ampak danes za pod motor 10cm nad vodo bi bila pa ravno še taprava.
Tako tuhtam ves togoten ob špricerju, pri ene ta tretjem pa so se zamisli začele tako postavljati v red, da bi me najverjetneje sam McGyver potrepljal po rami.
Spomnil sem se, da imam v kleti en pokvarjen kitajski biaks, ki ima zraven v kovčku še tist fleksibilen podaljšek in mi s samim strojčkom sploh ni treba tik nad vodo. Zamenjam krtačke, ki so začuda priložene in zadeva dela. Sem že korak bliže!

Potem je treba nekako uštimati 220 do čolna, ki pa je seveda predaleč za podaljšek. Se spomnim jaz, da imam nekje v avtu tisti inverter s Petrola za ene 30€. Biaks je 170W, inverter piše, da je do 150. Gremo v avto probat in glej hudiča, stvar dela.

Zdaj mi manjka samo še zajlica!! In ko je že kazalo, da se bo tu ustavilo..., zna bit, da ne bom glih očka leta?!

Poln elana pičim na pomol na čoln in sproti še nafilam hladilno kišto. Malo zase in pa, če slučajno kdo pride na obisk.

Orodje pripravljeno, sestavljeno, uštekano skratka "race ready"!

Zamisel s fleksibilnim podaljškom je bila sicer super...

...a globlje od tista dva centimetra pa vseeno ni šlo.

Jebat ga, saj ni taka reč. Ampak po vsem tem cirkusu, ki sem si ga napravil sem pa res pričakoval, da bom zadevo uštimal. Bo treba očitno konec sezone sneti peto in pogledati kaj je notri oziroma probati z druge strani.
Če pa ima slučajno kdo fotko, kako reč izgleda od znotraj bi mu bil pa tudi hvaležen. Saj ne, da bi mi bilo kaj v pomoč, bolj me firbec matra, kako je narejeno.
Lep pozdrav,
Uroš