MOTOR MERCRUISER ,MENJAVA BLOKA?
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
-
primorec50
- Višji štabni vodnik
Pozdravljeni,
zanimam se za en čoln z mercruiser motorjem 5.0 LX ,letnik 95, težava- počen blok motorja (naj bi bilo zaradi mraza). Če ima kdo izkušnje s podobno zadevo me zanima ali se splača ta zadeva ali je postopek cenovno drag oz. ali je težko najti tak blok rabljen.
hvala
zanimam se za en čoln z mercruiser motorjem 5.0 LX ,letnik 95, težava- počen blok motorja (naj bi bilo zaradi mraza). Če ima kdo izkušnje s podobno zadevo me zanima ali se splača ta zadeva ali je postopek cenovno drag oz. ali je težko najti tak blok rabljen.
hvala
-
primorec50
- Višji štabni vodnik
A res bo taka težava? So na tem bloku tudi številke motorja?
Kaj pa en tak motor rabljen,kakšna je cena?
Kaj pa en tak motor rabljen,kakšna je cena?
Zdravo!
Če je blok počen tako, da je počen zunaj in izteka samo voda, potem se lahko zadeva sanira, sicer lahko ponavadi kar pozabiš na popravilo.
Drugače pa stane remanned blok + glave cca. 1800 eur (z davkom in carino), 1 letna garancija, brez glav pa cca 1600 eur!
LP
SS
Če je blok počen tako, da je počen zunaj in izteka samo voda, potem se lahko zadeva sanira, sicer lahko ponavadi kar pozabiš na popravilo.
Drugače pa stane remanned blok + glave cca. 1800 eur (z davkom in carino), 1 letna garancija, brez glav pa cca 1600 eur!
LP
SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
-
primorec50
- Višji štabni vodnik
Na žalost ne vem točno zaenkrat kje in kako je blok počen, ker se šele menim za čoln,ki pa je oddaljen nekaj ur vožnje. Želel sem malo preverit situacijo glede takih težav,da ocenim ali se mi sploh splača odpravit na tako pot in si čoln ogledat in ga kupit. Sem kr neodločen kako in kaj v taki situaciji, ne bi rad kupil nekaj kar bom obžaloval kasneje in za dolgo časa:)
-
branko-mirko
- Kapitan korvete
-
primorec50
- Višji štabni vodnik
Ja pošljite mi ponudbo pa kakšno slikco pa bom malo preračunal investicijo in vam v kratkem sporočil.lahko tudi na email : primorec50@yahoo.com
Hvala
lp
Hvala
lp
-
silverlinemb
- Poddesetnik
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost