Evo me po dolgem času nazaj.
Bavarija 38 letnik 2003. Tik zanič; to pmeni fuge razpadajo, se lepijo, žena jamra, ker fuge puščajo barvo it itd.
Dobil sem staro barko s tikom, ki že preje ni bil dobro vzdrževan. Sedaj pa sem ugotovil, ko fuge odpadejo, so spodaj luknice ????, ki jih je nekdo zvrtal in nekatere segajo skozi palubo. Nato skozi te luknjice teče voda v kabino.
Skratka katastrofa.
Nekaj let flikam, fuge in impregniram itd itd, toda sedaj je začel tudi tik na nekaterih mestih odstopati....
Zamenjava tika ne pride v poštev, ker nimam 600 eur/m2. Pa če tudi bi imel, TIKA nikoli več. Bi pa rad imel lično palubo in barko. Edino, kjer bi obdržal tik, ki ni uničen je kokpit.
Berem forum. veliko nasvetov, kako in kaj.
Zanimiva diplomska naloga http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-l ... l_miha.pdf
Rabim pa nekoga, ki bi mi to pomagal, oz bi jaz njemu pomagal, ker zadnje čase imam vse manj časa, da mi/zamenja tik z ustreznim nadomestilom. Ko imam čas, barko rad uporabljam, da jo bom pa takrat popravljal pa žal ne gre. Končno hočem malo uživat...
Torej NA POMOČ. Imate kak nasvet, kako tik odstraniti in s čim ga nadomestiti.
Imate kak naslov, koga, ki samo ne obljubla in da to tudi naredi, normalno hitro in seveda kvalitetno in ki ne bo to računal, kot da mi zlati barko.
Obupani MicTic..