Dober dan
Nabavil sem pasaro Adrio 500 in nimam volana
Zanima me kje nabavit volan, zajle in vse
ostalo kar paše zraven in seveda kako je z montažo
Predvidevam da na Hrvaškem kjer delajo te pasare bi
mogoče obstajala kakšna kit verzija za volan
Hvala vam za pomoč
Volan pasara
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Volan pasara
Volan, mehanizem za volan in zajlo dobiš najlažje v kamm in verjetno se še kje v slo najde.
Rabiš podatek koliko konjev in koliko dolgo zajlo in ti bodo prodali pravega. So pa načeloma to navadno teleflex mehanizmi in zajle, vsak je za od-do konjev.
Pozoren moraš biti še na to kako imaš na motorju narejeno, ali je narejen za zajlo, ali bo improvizacija. Za nekatere, ki niso mišljeni za šofiranje na zajlo lahko kupiš tipske nosilce za predelavo na zajlo.
Rabiš podatek koliko konjev in koliko dolgo zajlo in ti bodo prodali pravega. So pa načeloma to navadno teleflex mehanizmi in zajle, vsak je za od-do konjev.
Pozoren moraš biti še na to kako imaš na motorju narejeno, ali je narejen za zajlo, ali bo improvizacija. Za nekatere, ki niso mišljeni za šofiranje na zajlo lahko kupiš tipske nosilce za predelavo na zajlo.
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Imaš še Motomarine v Trstu in Navtika ceneje na štajjerskem koncu.
kocka napisal/-a:Imaš še Motomarine v Trstu in Navtika ceneje na štajjerskem koncu.
Kocka, Navtika ceneje je na primorskem koncu, ali Goriskem, da me ne bo zdej kaksen iz teh koncev pohodil, Šempeter pri Gorici
Drugace pa vsak ki prodaja izvenkrmne motorje ali pa plovila, ti bo to z veseljem prodal, se pa seveda pozanimaj za ceno in kvaliteto.
Lpd
UPS, sem zamešal z Navtiko sport. 
Hvala za pomoč
Na pasaro bom namontiral novi motor
Tohatsu 9,8km dolga peta
Tohatsu 9,8km dolga peta
sardela napisal/-a:Hvala za pomoč
Tohatsu 9,8km dolga peta
Potem povprasaj pri Seawave Lesce, ki je prodajalec teh motorjev se za zajle in volan, bo vsaj pasal skupaj.
.
Ma že tretji dan gledam napisano in premišljujem, zakaj sploh dat volan na pasaro, če imaš izvenkrmni motor? Imaš vse v enem, motor in krmilo.
Itak ni neka velikost od barke, brzina tam do 6,5 morda 7 vozlov. !zvenkrmnega odvijačiš z nje in imaš .... mir, pospravljeno na gotov.
Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem bil dolga leta lastnik pasare s kabino in izvenkrmnim motorjem.
Konzola, zajle, priklop, vse samo da te čez nekaj časa vse hebe.
Samo naglas razmišljam, odločil se boš itak sam.
.
Ma že tretji dan gledam napisano in premišljujem, zakaj sploh dat volan na pasaro, če imaš izvenkrmni motor? Imaš vse v enem, motor in krmilo.
Itak ni neka velikost od barke, brzina tam do 6,5 morda 7 vozlov. !zvenkrmnega odvijačiš z nje in imaš .... mir, pospravljeno na gotov.
Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem bil dolga leta lastnik pasare s kabino in izvenkrmnim motorjem.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:.
.
Za razmislit
mogoče imaš prav
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov