Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje in mnenja glede popravila pete mercruiser bravo III x. Imam za zamenjat konus, osovino konusa, vilce, in ležaj.
Ali je kje mogoče dobit kaj rabljenega ali mora bit use novo.
Bravo III X
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Re: Bravo III X
lahko bolj jasno napišeš kaj imaš za menjat?
s tega se nihče ne znajde kar si napisal. razen če misliš menjat sestavne dele menjalnika, potem je nekako smiselno
s tega se nihče ne znajde kar si napisal. razen če misliš menjat sestavne dele menjalnika, potem je nekako smiselno
kr3mn1 napisal/-a:lahko bolj jasno napišeš kaj imaš za menjat?
A ni lepo napisal da rabi menjati: konus, osovino konusa, vilce, in ležaj.
Hoče pa vedeti ali zamenja rabljeno ali kupi vse novo.
Moje mnenje je tako.
Rabljene stvari že imaš v nogi.
Kupi nove dele
LP
Boris
Boris
boris1 napisal/-a:kr3mn1 napisal/-a:lahko bolj jasno napišeš kaj imaš za menjat?
A ni lepo napisal da rabi menjati: konus, osovino konusa, vilce, in ležaj.
Hoče pa vedeti ali zamenja rabljeno ali kupi vse novo.
Moje mnenje je tako.
Rabljene stvari že imaš v nogi.
Kupi nove dele
predvidevam da ti nisi bravo 3 noge še videl podrte...kater konus? kaj je to konus? zobnik? Drsnik za v menjalno glavo? Šalca od ležaja? Kaj je osovina? Smo v srbiji? pri nas obstaja gred in os, osovine ni. Torej kaj je s tem mislil? Svinčnik pa radirko gor? kater ležaj? od transoma? od odgona? zunaj na gimbalu? al onega na koncu propelerja.
bo sam menjal? brez orodja težko. če ima mehanika, naj njega vpraša itd...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov