Mercruiser 4.3 lx ugaša
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Mercruiser 4.3 lx ugaša
Pozdravljeni mojstri morjeplovci . Moj merc se je odločil da bo zajebaval skratka motor je lani generalno obnovljen nova bencinska pumpa novi filtri cca 30 ur po generalki brez problemov.Sedaj vžge (hladen ali topel) leti minuto do dve in ugasne po pol minute spet normalno vžge nakar isti problem . V času ko laufa normalno prime gas ampak tudi pri večjih obratih ugasne.Se kateremu od vas kaj sanja kaj še pogledat .L.p D
ko rano rani rano dan zajebe
Re: Mercruiser 4.3 lx ugaša
Zgleda da je bencinska pumpa.. Podobno je meni delalo na 5.0, edino pri polnem gasu se ne spomnim da bi kdaj ugasnil. Mogoče pa je tudi povratni/nepovratni ventil oz. neka kroglica, ki uravnava pretok bencina. Meni je zaštekala in ga nisem več vžgal kot za 2 do 3 sek. Mogoče kaj šteka ta kuglica. Če bencinska pumpa "dobi" vodo pravijo da se hitro pokvari. Jaz sem imel v eni "železni škatli" obe. Nizkotlačna vleče bencin iz rezervoarja, druga visokotlačna pa ga potisne v enektorje. Če je tu problem, je vprašanje katera štrajka. Meni je težavo ugodno rešil
Žužić Serđo iz Baderne.
Žužić Serđo iz Baderne.
Re: Mercruiser 4.3 lx ugaša
Poklič mojega bratranca je že veliko motorjev pozdravil in jih od mrtvih zbudil...Mitja.051 321 968
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 30 gostov