teakova kotna letev
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
teakova kotna letev
Iščem teakovo kotno letev približno 25 x 25 mm, potreboval bi je 1,75 m v enem kosu. Se slučajno komu kje "valja" kaj takega in mi jo lahk proda?
Re: teakova kotna letev
darh se ukvarja s tikovino ..on bo imel.lp
- modro morje
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana - Krk
Jernej Rak, Zg. Pirniče, izdeluje tikove krove za barke vseh vrst.
Navigare vivere est.
Hvala za odgovore! Iskal sem hitrejši način, pri katerem bi še nekoga osrečil, da se reši stare zaloge...
Raka poznam, vendar sem želel prej izčrpati še ostale možnosti: v Italiji, bi moral npr. naročiti in kupiti 3 kose, skupaj bi me to stalo 225 €. Če naročim v Nemčiji, me to stane 75 €, dobil pa bi eno letev. Če se ne javi nihče, ki bi imel doma kakšno odveč, se bom obrnil na Raka.
Bi se dalo dobiti Darh-ov naslov, link? Hvala!
Rak namreč nima nič takega na zalogi, vse izdela sproti po naročilu. Mogoče ima Darh zalogo.
Rak namreč nima nič takega na zalogi, vse izdela sproti po naročilu. Mogoče ima Darh zalogo.
Pozdravljen
Nimam niti enega kosa ploha, vse sem razrezal v letvice, pa tudi nimam plana se kak mesec kupovat, ker ne bom rabil.
Lahko pa poklices v Javor Lj. Tam imajo kaksne kose, pa ti lahko razrezem, ce rabis.
Nimam niti enega kosa ploha, vse sem razrezal v letvice, pa tudi nimam plana se kak mesec kupovat, ker ne bom rabil.
Lahko pa poklices v Javor Lj. Tam imajo kaksne kose, pa ti lahko razrezem, ce rabis.
Zadnjič sem nekaj kupoval v JUA Frischeis v Šentvidu in so imeli tikove letve....te pa pride to nekje 12000€/m3..tudi lajšta bo hitro 100€...
JAF je vcasih imel dobro zalogo, sedaj pa ze ene 2 leti zeeelo slabo kao zaradi Rusija-Ukrajina, isti problem imajo brezove vezane plosce.
Poklici prvo. Vec imajo v Javorju.
Poklici prvo. Vec imajo v Javorju.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov