Notranjost čolna!!!
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Notranjost čolna!!!
Mi lahko predlagate, kaj bi dal na dno čolna(stem mislim notranjost) imam FISHERMANA.Gola plastika mi ni preveč všeč......
Hvala za odgovore...lp
Hvala za odgovore...lp
Nazadnje spremenil webboy, dne Pe Okt 23, 2009 08:26, skupaj popravljeno 2 krat.
dno čolna
imel sem več vrst itisona.sedaj sem dobil nasvet za pravo vrsto .upam da se bo obnesel. kupiš ga v kranju. poskušal pa bom tudi z flexitekom je pa svinjsko drag
lp
lp
poiskusi z "treadmaster"- trpežna stvar prav za morje.... www.treadmaster.co.uk Na barki sem ga imel preko 14 let in je v tem času le malo zbledel... 
dno čolna
nič kaj takega.kot sem že omenil sem imel več vrst itisona, noben se ni obnesel.zgleda pa da je MitjaP dobil pravo stvar v kranju in po njegovem nasvetu bom s tem tudi probal
lp
lp
dno čolna
ko sem kasneje prebral sem videl da ti sploh nisem povedal kaj je ta druga stvar. to je itison in sicer tak da se mi ne bo luščil in razpadal kot vsi ostali do sedaj in to po eni največ dveh sezonah
lp jani
lp jani
Ja fantje, res je, jaz sem tudi probal že vse vrste tepihov od gumiranih do penastih in vsak ti pušča neko sranje za seboj.
No tega pa imam sedaj na čolnu od marca letos, na soncu dežju, slani vodi ...
Še vedno izgleda kot nov, od njega nič ne leti, in normalno se lahko sesa, pere z vodo, ali štrajfiksom, bistvo pa je, da se posuši v dobri urici.
Pa še cena je smešno nizka
No tega pa imam sedaj na čolnu od marca letos, na soncu dežju, slani vodi ...
Še vedno izgleda kot nov, od njega nič ne leti, in normalno se lahko sesa, pere z vodo, ali štrajfiksom, bistvo pa je, da se posuši v dobri urici.
Pa še cena je smešno nizka
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost