Poliester
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Poliester
Kje bi se dalo najugodneje nabavit poliestersko smolo, mato in roving 
Vsak let meter več pa bo
Re: Poliester
uri1 napisal/-a:Kje bi se dalo najugodneje nabavit poliestersko smolo, mato in roving
V MB , kjer se jaz zalagam z omenjenimi stvarmi, sicer proizvajajo nadgradnje za tovornjake frigo, in še precej drugega, ti natoči liter ali deset, mato in roving ti odreže koliko mu rečeš. Je pa malo daleč od Kamnika. Poglej v tvoji okolici kdo dela kaj z polyestrom in mato ( Proizvodnja), tam dobiš tudi manjše količine , oz. koliko pač potrebuješ. Pa če naletiš na pravega delovodjo in ne potrebuješ računa, te pride kar poceni vse skupaj.
LP
Mitja P napisal/-a:Jah, Uri bo rabil kar ene 2 soda smole po 200 l in ene 3 bale mate, če hoče naredit kompletno nadgradnjo.
Ane Uri.
Prideva en dan z Paletom na eno pivo, pa bomo mal študijo vkup vrgli.![]()
No kje je zdaj ta en dan, da me izšolate in potem Petjanu ali pač kdor bo najbolj ugoden naročim material in gas sezona bo hitro tu
Vsak let meter več pa bo
Re: Poliester
atilone napisal/-a:uri1 napisal/-a:Kje bi se dalo najugodneje nabavit poliestersko smolo, mato in roving
V MB , kjer se jaz zalagam z omenjenimi stvarmi, sicer proizvajajo nadgradnje za tovornjake frigo, in še precej drugega, ti natoči liter ali deset, mato in roving ti odreže koliko mu rečeš. Je pa malo daleč od Kamnika. Poglej v tvoji okolici kdo dela kaj z polyestrom in mato ( Proizvodnja), tam dobiš tudi manjše količine , oz. koliko pač potrebuješ. Pa če naletiš na pravega delovodjo in ne potrebuješ računa, te pride kar poceni vse skupaj..
LP
Če je material ugoden in se ustavim še pri tebi, da vidim tvojo lepotico potem to sploh ni tako daleč, če pa spijeva še eno pivo skupaj se pa že absolutno izplača
Vsak let meter več pa bo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti