Čoln od Somolovca
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Čoln od Somolovca
Somolovac , ful me firbec matra kako si uspel dokončat čolniček!
Ne vem, če nas ni Somolovac zapustil
. Njegovega plovila tudi več ni v rubriki Naša Plovila. Zadnje kar je bilo od njega za slišat, je z veseljem rekel, da mu je uspela registracija. Kaj je botrovalo tej njegovi odločitvi , ne vem. Vem pa, da je škoda, ker mnoge od nas, kateri smo spremljali njegov izdelek, je polnil z energijo in voljo,ko je vztrajal napravit lep in uporaben čoln. Škoda.
LP
LP
- Masterpiece
- Kontraadmiral
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Šele danes opazil post!!
Fantje malo sem vas zanemaril saj vem.
Čoln je ispadu zelo dobro, bil v vodi in ribičiji še do novembra. Družina vesela jaz pa tudi.
Slike bom dal gor čim prej!
Še enkrat se vam zahvaljujem za vso pomoč in podporo!!!!
Brez vaših nasvetov, dobrih besed in uporabnih rešitev mi nebi uspelo!
Hvala in lep pozdrav,
Mitja Kolbezen - Somolovac
Fantje malo sem vas zanemaril saj vem.
Čoln je ispadu zelo dobro, bil v vodi in ribičiji še do novembra. Družina vesela jaz pa tudi.
Slike bom dal gor čim prej!
Še enkrat se vam zahvaljujem za vso pomoč in podporo!!!!
Brez vaših nasvetov, dobrih besed in uporabnih rešitev mi nebi uspelo!
Hvala in lep pozdrav,
Mitja Kolbezen - Somolovac
No lepo da si zopet med nami. Naju veže še nekaj več. Si namreč drugi nasploh, jaz sem majčkeno pred teboj, kake 3 minute, kateri je slišal , ko si me klical po mobiju, brnenje prvič zalaufanega Volvo Penta v moji lasti. Seveda je bil prisoten strah, da bi slišal kake čudne glasove v motorju in ko je zazvonil mobi, sem že mislil , evo nekaj je v ku...u. Tako da me je tvoj glas spravil takoj v dobro voljo, da je z motorjem vse v redu.
Torej si ene vrste boter mojega VP
Me pa veseli, da si ti in tudi tvoji, kar je tudi dosti vredno, zadovoljni z čolnom. Naj ti lepo služi, vsaj do takrat, ko ti bo sedanji postal premajhen in se boš lotil obnove, za kaki meter-dva, daljšega čolna.
LP
Torej si ene vrste boter mojega VP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta