mercury efi 60 4T
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
mercury efi 60 4T
Zanima ma motor efi 60 4T in sicer zanesljivost motorja; servisi kdaj in kje.
LP Jankec
LP Jankec
dober motor, misliš na novega ali rabljenega?, ker imam tudi sam Mercury,
nulti servis je bil narejen že pri prodajalcu, prvi servis na caca 20 ur, redni servis vsakih 100 ur delovanja motorja, če je v garanciji mora biti delo opravljeno na pooblaščenem serviserju za Mercruiser-Mercury, ni težko najti, kajti navedena znamka ima najbolje pokrito servisno mrežo na Jadranu
nulti servis je bil narejen že pri prodajalcu, prvi servis na caca 20 ur, redni servis vsakih 100 ur delovanja motorja, če je v garanciji mora biti delo opravljeno na pooblaščenem serviserju za Mercruiser-Mercury, ni težko najti, kajti navedena znamka ima najbolje pokrito servisno mrežo na Jadranu
adrian napisal/-a:dober motor, misliš na novega ali rabljenega?, ker imam tudi sam Mercury,
Mislim na letnik 2008 motor ima 60 ur in je še dve leti v garanciji.
lp jankec
adrian napisal/-a:dober motor, misliš na novega ali rabljenega?, ker imam tudi sam Mercury,
Kako je pa s servisi pri nas? Kje je pooblaščen servis?
lp jankec
Če misliš to stikalo, ki ga lahko porineš notri z ključem, ko hočeš vžgati motor je to čok, če pa misliš kako drugo stikalo pa je lahko to varnostno stikalo, ki mora biti v času delovanja na RUN, za njim pa zataknjen obroček na vrvici, ki ga v primeru nevarnosti iztakneš in motor ugasne. Pri teh komandah je lahko motor prižgan tudi če nimaš zataknjenega varovala, žal.
Guma je guma, zaenkrat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov