Barvanje motorja
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Barvanje motorja
Pozdravljeni,
Zanima me s čim naj pobarvam notranji V6 motor? V merkurju sem videl da prodajajo spray barve za motorje, ki so obstojni do 800 stopinj. Če je ta zadeva OK, je to po mojem mnenju kar elegantna zadeva.
Prosim za vaše mnenje.
Hvala.
Lp,
Goahead
Zanima me s čim naj pobarvam notranji V6 motor? V merkurju sem videl da prodajajo spray barve za motorje, ki so obstojni do 800 stopinj. Če je ta zadeva OK, je to po mojem mnenju kar elegantna zadeva.
Prosim za vaše mnenje.
Hvala.
Lp,
Goahead
Ker imam svojo Yamaho podrto in sem polepšal (retuširal, barval) v glavnem vse od pokrova do pete motorja, bi rad obnovil še barvo motorja samega. Zanima me, kako se imenuje odtenek barve s katero so prebarvani Yamahine mašine (letnik 96). Je to oceansko modra, morsko modra, ali kakšna modra?? V končni fazi bi lahko prebarval celo mašino, da me bi bila šekasta. Kakšne so zaheve za tako barvo (trmperatura. akrilna?, ...)? Če pa kdo pozna točno tako barvo, kot jo potrebujem, pa prosim z besedo na dan. Kakšen link bi bil zelo dobrodošel. Aja....najraje bi uporabil sprej.
[quote="Nikola Tesla"]Tema BARVANJE MOTORJA že obstaja TUKAJ
Obstaja že več debat na temo barvanja motorja, zato tudi nisem odpiral nove, pač pa se priključil obstoječi...
Obstaja že več debat na temo barvanja motorja, zato tudi nisem odpiral nove, pač pa se priključil obstoječi...
Re: Barvanje motorja
goahead napisal/-a:Pozdravljeni,
Prosim za vaše mnenje.
Hvala.
Lp,
Goahead
Lahko greš tudi do Pacina u Ozeljan in ti naštima tako barvo kot hočeš..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov