Keel Cooling-primorka 630
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
Keel Cooling-primorka 630
S kolegom sva pred novim projektom.Nabavila sva Primorko 630.Nanjo je bil montiran Tomos 10.Ker ima čoln že škatlo za motor,bi šla v montažo notranjega diesel motorja.Čoln gre v Dalmacijo,za namen ribičije,ter nekaj dnevnih potepanj po otokih z boljšimi polovicami,zato je pomembna poraba.Nabavila bi rabljen motor,do cca 40 kw,zanima pa me ,kaj menite o montaži hladilnih cevi na bok kobilice,po katerih bi krožil antifriz za hlajenje motorja.Na forumu še nisem zasledil takšne teme,pa bo verjetno zanimalo še koga
Srečno pot in mirno morje!
A je temu podobno?
http://www.avto.net/mornar2003//ad.asp?ID=115584
Finnclipper -ji 35 imajo vsi ta sistem
http://www.avto.net/mornar2003//ad.asp?ID=115584
Finnclipper -ji 35 imajo vsi ta sistem
Polaris pozdravljen!
Takšno barko sem imel sam pred 10 leti. Priporočam ti, da vgradiš volvo penta 18 ali 24 KM kar je tudi normativ za tele barke. Je čisto dovolj. Poraba goriva je minimalna, cena vzdrževanja pa prav tako. Motorji so volvo penta 24 KM ali torpedo (narejen po licenci volvo) 18 KM. Te motorje boš našel v praktično vseh teh barkah. Res pa je da imjo nekatere barke tudi zunanje motorje- to so v bistvu pomožne rešitve. Barka, ki je izpodrivna dosega lahko hitrost med 5-7 vozli. Jaz si ne bi delal dodatnih stroškov-je boljše it na morje in uživat. To je le moje mnenje. Veliko uspeha in še več užitkov vama želim. Imaš še zasebno sporočilo
Takšno barko sem imel sam pred 10 leti. Priporočam ti, da vgradiš volvo penta 18 ali 24 KM kar je tudi normativ za tele barke. Je čisto dovolj. Poraba goriva je minimalna, cena vzdrževanja pa prav tako. Motorji so volvo penta 24 KM ali torpedo (narejen po licenci volvo) 18 KM. Te motorje boš našel v praktično vseh teh barkah. Res pa je da imjo nekatere barke tudi zunanje motorje- to so v bistvu pomožne rešitve. Barka, ki je izpodrivna dosega lahko hitrost med 5-7 vozli. Jaz si ne bi delal dodatnih stroškov-je boljše it na morje in uživat. To je le moje mnenje. Veliko uspeha in še več užitkov vama želim. Imaš še zasebno sporočilo
"Dalmatino povišču pritrujena"
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Slikca za 'lenuhe', ki se jim ne da kliknit ven iz foruma na mornar-ja ...

boljše it na morje in uživat
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov