Pozdravljeni!
Moral bi zašiti letno cerado na dveh mestih, s tem da bi moral na enem mestu dati eno fliko, ker je raztrgana na celem. Slišal sem za nekega možakarja, kateri naj bi šival cerade in se bi nahajal na Gerbičevi v Lj. Danes sem se prepeljal po dolgem in počez pa ga nisem našel. Ma kdo kako dodatno informacijo, ali pa koga drugega v Ljubljani ali okolici, ki bi se s tem ukvarjal?
LP
Sašo
Popravilo cerade
Moderatorji: moderator2, cibro, Marchi, moderator
popravilo cerade:
Hvala za odgovore. A v induplatih tudi popravljajo cerade? Sem mislil, da samo izdelujejo nove. Bom malo povprašal od Škofljice do Bizovika in Jarš.
Hvala še enkrat!
LP
Sašo
Hvala še enkrat!
LP
Sašo
marko47 napisal/-a:globus1 napisal/-a:Na Škofljici v prostorih stare želežniške postaje se s takimi stvarmi ukvarja Luka. Naredi vse živo, poceni in kvalitetno.
prosim za telefon , lp marko
Če je to pravi Luka potem že dolgo ni na tem naslovu.Možakar je tudi zame delal cerado,je malo invalida,dela zelooo počasi,o kvaliteti pa tako tako.Edina stvar dobra je ta da kolikor reče ceno po telefonu toliko tudi je nakoncu.Vsaj pri meni je tako bilo.
Imaš zs.
Ure dnevi leta tečejo....
popravilo cerade
Zdravo,
pokliči na 041/922-152 ali 041/558-633 Grega iz Kamnika on ti lahko tudi na terenu popravi cerado ,če je samo flika za zavarit če ne pa odnese domov.
lp
Primož
pokliči na 041/922-152 ali 041/558-633 Grega iz Kamnika on ti lahko tudi na terenu popravi cerado ,če je samo flika za zavarit če ne pa odnese domov.
lp
Primož
Fiat Justitia ... Some day....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov