A ti veš da se zaradi tvojga podpisa z unimi tvojimi akumulatorji po tanovem gre v arest al pa te stari forubski maherji rzadirajo... lahko samo napišeš kolkrat si lansko leto bil pr maši al pa pri spovedi... vse ostalo je reklama al pa samohvala to pa za tukej sem ni...
Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Z vsem spoštovanjem do tebe in tvoje Alpske mornarice...
A ti veš da se zaradi tvojga podpisa z unimi tvojimi akumulatorji po tanovem gre v arest al pa te stari forubski maherji rzadirajo... lahko samo napišeš kolkrat si lansko leto bil pr maši al pa pri spovedi... vse ostalo je reklama al pa samohvala to pa za tukej sem ni...
mal sem žleht ampak eni res tako razmišljajo... 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
-
ALPIN NT OVE
- Višji vodnik
- Kraj: Razstavni prostor, Koroška cesta 27, Kranj
- Kontakt:
He he , vsak se podpisuje po svoje. Eni se hvalijo z dnarjem, drugi z blondinkami, tretji...., naj vas ne moti. Tisto kar piše spodaj je vedno prva liga in ni kr nekej in lahko vsakemu samo zlo dobr naredi. Sicer pa prsegam na KOZLA.
Lepo se imej pa mirno morje in še kej lepga zraven
Lepo se imej pa mirno morje in še kej lepga zraven
Vedno dovolj elektrike na vašem plovilu.
Pozdravljeni, Morjeplovci(ke)!
Po nekajletnem, rednem prebiranju tega foruma, sicer pod drugačnim imenom, sem sklenil, da je prišel čas, da se tudi sam predstavim. Prihajam iz dolenjskega konca, imam štiri križe in nekaj ¨štrajfnov¨ na grbi, sem oče dveh šoloobveznih otrok; sin 9, hči 6, in lepo, potrpežljivo partnerico, koruznico. Rad jo imam. No, vse tri. Poročena (še)nisva, ker … nisva uspela najti zadosti svatov. Sem srednje izobražen, pijem, kadim, ¨kolnem¨, in sem ljubitelj morja, oz. vsega lepega, kar je povezano z njim. Forumu sem se pridružil približno tisti čas, ko ste se ravno odpravljali na 1. ruto Morjeplovec, vendar še niste šli.
Toliko o meni.
Ali še drži, da smemo tudi morjeplovci brez čolna, priti na srečanje?
Po nekajletnem, rednem prebiranju tega foruma, sicer pod drugačnim imenom, sem sklenil, da je prišel čas, da se tudi sam predstavim. Prihajam iz dolenjskega konca, imam štiri križe in nekaj ¨štrajfnov¨ na grbi, sem oče dveh šoloobveznih otrok; sin 9, hči 6, in lepo, potrpežljivo partnerico, koruznico. Rad jo imam. No, vse tri. Poročena (še)nisva, ker … nisva uspela najti zadosti svatov. Sem srednje izobražen, pijem, kadim, ¨kolnem¨, in sem ljubitelj morja, oz. vsega lepega, kar je povezano z njim. Forumu sem se pridružil približno tisti čas, ko ste se ravno odpravljali na 1. ruto Morjeplovec, vendar še niste šli.
Toliko o meni.
Ali še drži, da smemo tudi morjeplovci brez čolna, priti na srečanje?
Nazadnje spremenil kok-pit?, dne Po Mar 25, 2013 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost