Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
Fantje pred tridesetimi leti, ko sem začel hodit v Sevnico je bila ta Štajersko - Krajnska "besa" še kako živa
nož u hrbet takoj pa klobuk so ti gor obesli
. Moja je še zdaj alergična na Dolenka, Dolenska, Dolenske.... 
^^^^^^^^^^^||
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
|______________||'""|""\__,_
|UNION_je zakon!!||__ |__|__ |)
I(@) |(@)"""**|(@)(@)****|(@)
kok-pit? napisal/-a:mamaMicka napisal/-a:kok-pit? napisal/-a: Natančneje iz Dolenjske (Zidarske), sem iz Ribnice, MM ne poznam.
Si se me pa hitro odrekel...
Zakaj tako razmišljaš?V mislih sem imel tebe, ki naj bi bil edini tu gor iz naših koncev. Mogoče celo hodiva skupaj na pivo, pa ne vem tega. Oprosti, ker sem malo čudno napisal, brez obrazložitve. Bom pazil v bodoče. Oprosti še enkrat. LP
Saj sem se šalil
Na pivo verjetno ne hodiva, ker bolj malo hodim tod okoli na pivo. Pa še to ko grem se držim bolj Sodrškega konca, na kofe grem pa v hotel...
Ni vrag da ne spijeva kdaj kako pivo skupaj
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
-
ALPIN NT OVE
- Višji vodnik
- Kraj: Razstavni prostor, Koroška cesta 27, Kranj
- Kontakt:
Zdravo! Tudi jaz bi se rad na kratko predstavil
Ime mi je Rok, sem iz Ljubljane. Zadnji utrinki navtike so me zapustili pri 10ih letih. Sedaj pa sem se po 16 letih odločil, da obudim občutke ter kupil jadrnico...Navtika me je že od nekdaj navduševala, tako da komaj čakam s pričetkom te sezone
Veseli me, da obstaja takšen forum, na katerem sem in še bom izvedel veliko od izkušenih morjeplovcev 
Ime mi je Rok, sem iz Ljubljane. Zadnji utrinki navtike so me zapustili pri 10ih letih. Sedaj pa sem se po 16 letih odločil, da obudim občutke ter kupil jadrnico...Navtika me je že od nekdaj navduševala, tako da komaj čakam s pričetkom te sezone
Nazadnje spremenil RockyHD, dne So Mar 16, 2013 19:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
ALPIN NT OVE
- Višji vodnik
- Kraj: Razstavni prostor, Koroška cesta 27, Kranj
- Kontakt:
Pozdravljeni morjeplovci, že od jan. letos prebiram forum in vse ostale objave,..kupoval sem namreč prvo plovilo (moje večletne sanje), kjer ste mi nevede z vašimi zgodbami, raznimi komentarji zelo pomagali pri izbiri.. Hvala in čim več takšnih debat..
Borut
Borut
Morje ni nič drugega, kot uživanje!
Chaparral
Chaparral
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral
- Kraj: LJUBLJANA
-
rjavolasa skipperka
- Viceadmiral