Novi člani se predstavijo...
Moderatorji: moderator2, moderator
-
zajtam1974
- Praporščak
novi član
Pozdrav vsem, tudi jaz sem nov na forumu, sicer že nekaj časa sledim in prebiram določene teme, pohvaliti moram forum in člane, veliko je pozitivnih in koristnih izkušenj, ki marsikomu prihranijo čas, denar in živce. Trenutno sem ponosni lastnik gumenjaka Lomac 550 IN ter Honde 90 BF, bolj na sveže tako da si izkušnje šele nabiram.
bonaca in gas.........
Pasara + Tomos 10, Maestral 2,99 + Tomos 4, Lomac 550 IN + Honda BF 90, Solemar B22 Offshore + Yamaha 200
Pasara + Tomos 10, Maestral 2,99 + Tomos 4, Lomac 550 IN + Honda BF 90, Solemar B22 Offshore + Yamaha 200
Re: novi član
.
Pozdravljen v "klubu" zmeraj kaj novega v navtiki!
Opa, si pa "pacient! Bravo!
Začel s 90timi konjiči.
Vsaj jaz in večina nas smo počasi vozili konje v štalo. Največ nas je štartalo s štiricami in počasi dopolnjevali konjušnico.
Bi bilo pa zelo zanimivo prebrat tvoje spoznavanje z navtiko po koncu sezone.
Kaj si pričakoval, kaj si dobil, kaj si si predstavljal in kaj je bilo res, ..... kaj te je navdušilo in kaj presenetilo, morda celo razočaralo .... ?
Daj malo analiziraj, zapisuj, fotkaj, ... in potem v dolgih zimskih nočeh opiši!
Marsikomu boš s takim pisanjem pomagal in mnoge razveselil, ker radi beremo izkušnje drugih...
LP
.
zajtam1974 napisal/-a:Pozdrav vsem, tudi jaz sem nov na forumu, sicer že nekaj časa sledim in prebiram določene teme, pohvaliti moram forum in člane, veliko je pozitivnih in koristnih izkušenj, ki marsikomu prihranijo čas, denar in živce. Trenutno sem ponosni lastnik gumenjaka Lomac 550 IN ter Honde 90 BF, bolj na sveže tako da si izkušnje šele nabiram.
Začel s 90timi konjiči.
Vsaj jaz in večina nas smo počasi vozili konje v štalo. Največ nas je štartalo s štiricami in počasi dopolnjevali konjušnico.
Kaj si pričakoval, kaj si dobil, kaj si si predstavljal in kaj je bilo res, ..... kaj te je navdušilo in kaj presenetilo, morda celo razočaralo .... ?
Daj malo analiziraj, zapisuj, fotkaj, ... in potem v dolgih zimskih nočeh opiši!
Marsikomu boš s takim pisanjem pomagal in mnoge razveselil, ker radi beremo izkušnje drugih...
LP
.
Nazadnje spremenil pajer1, dne To Jul 29, 2014 18:15, skupaj popravljeno 1 krat.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
pajer1 napisal/-a:Vsaj jaz in večina nas smo počasi vozili konje v štalo.
Moja prva sta bila dva taka konja

Se opravičujem.
Sem tudi jaz ene sorte "vajenec" na tem področju.
Da se predstavim Ime mi je Jernej in morje je ena najlepših stvari.
Še ko sem bil manjši so mi bili čolni zelo pri srcu, kar sem pa lansko leto tudi uresničil.
Krst na vodi je bil odličen pot iz Raba v Punto na Krku in seveda lepa Senjska
vrata z burjo.
Upam da bom lahko komu kako kaj pomagal z nasveti obnove (laminacije itd.) saj sem moral svojega popolnoma obnovit.
( Obnova elna 495 F )
To bo vse hvala
Sem tudi jaz ene sorte "vajenec" na tem področju.
Da se predstavim Ime mi je Jernej in morje je ena najlepših stvari.
Še ko sem bil manjši so mi bili čolni zelo pri srcu, kar sem pa lansko leto tudi uresničil.
Krst na vodi je bil odličen pot iz Raba v Punto na Krku in seveda lepa Senjska
vrata z burjo.
Upam da bom lahko komu kako kaj pomagal z nasveti obnove (laminacije itd.) saj sem moral svojega popolnoma obnovit.
( Obnova elna 495 F )
To bo vse hvala
Zdravo...
tudi sam sem novinec... vendar že več časa prebiram tale forum...sem brez čolna in znanj... kot začetnik bom najvrjetneje štartal na gumenjaka cca 5m do 60KM - tako da se bom priporočal za kakšne inštrukcije
že v naprej se opravičujem za kakšno večkrat zastavljeno vprašanje oz. že odprto temo.
pa lep dan..
tudi sam sem novinec... vendar že več časa prebiram tale forum...sem brez čolna in znanj... kot začetnik bom najvrjetneje štartal na gumenjaka cca 5m do 60KM - tako da se bom priporočal za kakšne inštrukcije
že v naprej se opravičujem za kakšno večkrat zastavljeno vprašanje oz. že odprto temo.
pa lep dan..
amv:
Dobrodošel in čimprejšnji nakup kar lepe zvezrinice za začetek in zato predvsem brez panike .. aja pred nakupom pa le malo praktično povežbaj izplutje, plutje in privez na kakšnem čolničku (magari z bodočim-bivšim lastnikom) , potrdilo o usposobljenosti upam da imaš, pa malo si preberi še kakšne naše prigode in uporabljaj "Išči", pa veselo naprej
miha007:
Dobrodošel tudi ti in čimprej naredit izpit oz. pridobit potrdilo o usposobljenosti in mirno morje ter veliko užitkov vam in potnikom
Dobrodošel in čimprejšnji nakup kar lepe zvezrinice za začetek in zato predvsem brez panike .. aja pred nakupom pa le malo praktično povežbaj izplutje, plutje in privez na kakšnem čolničku (magari z bodočim-bivšim lastnikom) , potrdilo o usposobljenosti upam da imaš, pa malo si preberi še kakšne naše prigode in uporabljaj "Išči", pa veselo naprej
miha007:
Dobrodošel tudi ti in čimprej naredit izpit oz. pridobit potrdilo o usposobljenosti in mirno morje ter veliko užitkov vam in potnikom
-
zajtam1974
- Praporščak
pajer1 napisal/-a:.zajtam1974 napisal/-a:Pozdrav vsem, tudi jaz sem nov na forumu, sicer že nekaj časa sledim in prebiram določene teme, pohvaliti moram forum in člane, veliko je pozitivnih in koristnih izkušenj, ki marsikomu prihranijo čas, denar in živce. Trenutno sem ponosni lastnik gumenjaka Lomac 550 IN ter Honde 90 BF, bolj na sveže tako da si izkušnje šele nabiram.
Začel s 90timi konjiči.
LP
.
Se bom potrudil in delil izkušnje....
bonaca in gas.........
- torpedo
- Višji praporščak
- Kraj: Maribor-Betina-Ždrelac
Pozdravljeni . V mladosti veslal , nato jadral po Dravi, v JRM preplul precej Jadrana na Galebu in torpednjaku, s kajakom preveslal vecino SLO rek in obkrozil precej Jadranskih otokov , lani pa kupil gumico Brig 350 in Hondo BF20 ter v mesecu morskega dopusta preplul 1000 NM in vec ali manj nacrtno obdelal otocja severne Dalmacije. Letos sem se ze preganjal okoli Murterja in Sibenika , sedaj pa ponovno odrinem na Pasman. V kolikor se srecamo nazdravimo......
Lp Igor
Lp Igor
Halo,
da predstavim še svojo malenkost, moja plovba se je začela več kot dvajset let nazaj na Elanovi 380ki, pomožen motor je bil tomosaki 3.5, potem dolgo časa nič, sedaj pa počasi nazaj na morje, zanekrat z gumico in desetimi konji, samo srce še vedno bije za jadranje. Tako da bomo videli.
lep pozdrav vsem!
da predstavim še svojo malenkost, moja plovba se je začela več kot dvajset let nazaj na Elanovi 380ki, pomožen motor je bil tomosaki 3.5, potem dolgo časa nič, sedaj pa počasi nazaj na morje, zanekrat z gumico in desetimi konji, samo srce še vedno bije za jadranje. Tako da bomo videli.
lep pozdrav vsem!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
H2O napisal/-a:Moja prva sta bila dva taka konja![]()
H2O tole je 3,3 konjiča.... vrhunski moped...
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta