Pa še lep večer sva preživela v prelepem ambientu, ane Iztok?
ZAHVALA
Moderatorji: moderator2, moderator
ZAHVALA
Zahvaljujem se Nikoli Tesli za nesebično in predvsem strokovno pomoč pri elektronskih težavah na plovilu. Dedc res obvlada svoj posel. Sva v dveh urah in minimalnimi stroški rešila, kar me je "žulilo" več let.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Tudi vi vsi ste pravi morjeplovci, vedno pripravljeni pomagat vsak po svojih najboljših močeh.
Hvala za pohvale.
Iztok alias Nikola
Naj opišem ambient katerega Kren omenja.
...V rajskem vrtu s pentljicami na stolih in stebrih s katerih v loku visijo bele tančice, nama postreže zgovorna lastnica v visokih petkah, kričeče rumeni minici, s črnimi čipkami okoli pasu katere se vijejo po obilnih oblinah na "izvolte". Počutil sem se kot v Alamutovem rajskem vrtu. Glede na ambient nisem pričakoval tako dobre hrane, ki je sledila. Pravzaprav je bilo kar prijetno in okusno presenečenje.
Hvala za pohvale.
Iztok alias Nikola
Naj opišem ambient katerega Kren omenja.
...V rajskem vrtu s pentljicami na stolih in stebrih s katerih v loku visijo bele tančice, nama postreže zgovorna lastnica v visokih petkah, kričeče rumeni minici, s črnimi čipkami okoli pasu katere se vijejo po obilnih oblinah na "izvolte". Počutil sem se kot v Alamutovem rajskem vrtu. Glede na ambient nisem pričakoval tako dobre hrane, ki je sledila. Pravzaprav je bilo kar prijetno in okusno presenečenje.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta