Luftar odhaja v pokoj
Moderatorji: moderator2, moderator
Luftar odhaja v pokoj
Po petdesetih letih aktivnega profesionalnega in amaterskega udejstvovanja v navtiki - morjeplovstvu je čas da oddidem v zasluženi pokoj. Uspelo mi je prodati osnovno sredstvo - jadrnico in tako mi je odpadlo niz dejavnosti kot so urejevanje barke, čiščenje, barvanje vzdrževanje itd., itd. Tudi stroškov ne bo več toliko in bo več ostalo za "lumparijo". Malo se sicer bojim, da bom pogrešal vse te dejavnosti, vendar je že vsekakor čas, da se umirim.
Ne bom pa pozabil na morjeplovce in naš forum, ter se bomo sigurno še videli in kakšno rekli. Kot sem slišal se zopet pripravlja kostanjevski piknik in če bo, se tam sigurno vidimo. Torej NA SVIDENJE!
Vaš Luftar!
Ne bom pa pozabil na morjeplovce in naš forum, ter se bomo sigurno še videli in kakšno rekli. Kot sem slišal se zopet pripravlja kostanjevski piknik in če bo, se tam sigurno vidimo. Torej NA SVIDENJE!
Vaš Luftar!
NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
TE BARKA NAREDI SUŽNJA
.
Madonca, cilj je dosežen!
Bravo!
Spoštujem tvojo odločitev in jo podpiram.
A boš zdaj knjigo napisal, kaj si ga vsa ta leta pokal po morju, v morju, .... Pa tisto spusti, kar je najglobje zapisano v tvojem srcu, da ne bo žena brala. Hihihihihihi!
Zdaj ko si se rešil suženjstva- tvoj forumski podpis je "NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA" , boš pa v organizacijskem odboru za srečanja in prireditve.
Nekje moraš cajt zabit.
Sicer pa še na mnoga leta uživaj, uživajta!
.
Madonca, cilj je dosežen!
Bravo!
Spoštujem tvojo odločitev in jo podpiram.
A boš zdaj knjigo napisal, kaj si ga vsa ta leta pokal po morju, v morju, .... Pa tisto spusti, kar je najglobje zapisano v tvojem srcu, da ne bo žena brala. Hihihihihihi!
Zdaj ko si se rešil suženjstva- tvoj forumski podpis je "NAVIDEZNI SVOBODI NAVKLJUB
TE BARKA NAREDI SUŽNJA" , boš pa v organizacijskem odboru za srečanja in prireditve.
Nekje moraš cajt zabit.
Sicer pa še na mnoga leta uživaj, uživajta!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
-
al
Re: Luftar odhaja v pokoj
luftar napisal/-a:Malo se sicer bojim, da bom pogrešal vse te dejavnosti
Definitivno jih boš pogrešal
Jaz sem letos spomladi popizdil in sem že hotel prodat barko, zdaj sem pa vesel da je nisem, ker ne bi dolgo zdržal brez nje
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
A je bla težka tale odločitev? Sicer sam najbolje veš kaj ti odgovarja.Te pa bo mal špikal po srcu,ko boš na morju in gledal druge kao razpenjajo rjuhe.Pa se ti ni za bat,če boš hotel mal pojadrat,imaš toliko prjatlov,da ti ne bo treba iskat s kom boš odrinu.Želim ti mnogo zdravja in da se vidimo na kakšnem srečanju.Jest pa kr mislim,da si boš kmalu umislil vsaj kako gumico al pa kej podobnega,saj ne boš gledu morja s plaže,vsaj neki za okol zaliva

mašinfirer
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov