Čestitke vsem moderatorjem

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » To Jan 19, 2016 23:10

@H2O
H2O napisal/-a:
mamaMicka napisal/-a:Ravnokar si ze spotaknil vanj :)

On se ves čas spotika vame, čeprav sem mu dal že zdavnaj jasno vedet, da ga ignoriram in ga prosil, naj ne odgovarja na moje poste, naj jih ne citira, naj mi ničesar ne piše, skratka naj me tudi on ignorira.

Prav pogrešam gumb "ignoriraj uporabnika" na tem forumu... takšnega, ki bi tudi ignoriranemu onemogočil videt moje komentarje.

Jaz praviloma ne gnjavim o tvojih prispevkih, kaj mi ni všeč na njih in da nehaj, čeprav jih je najti, skoraj kamorkoli pogledaš. Če me motijo, jih pač ne berem.

Ti si eden od tistih, ki precej sistematično gnjavi o mojih.

Pišeš, mnogokrat in marsikje da - na splošno - nimam izkušenj, podobno kot to pišejo še nekateri. Pri tem noben od vas, ki to pišete, nima dosti pojma, o čem imam in o čem nimam izkušenj.

Mnoge reči me zanimajo, o nekaterih imam izkušnje izpred kratkega, o nekaterih izpred mnogo let, o nekaterih morda tudi še ne. Recimo, poškodovano nogo sem zadnjič imobiliziral 1980, človeka z ukleščenim živcem pri hrbtenici sem zadnjič nesel po stopnicah (kjer ni bilo prostora za nosila in ni bilo dvigala) do rešilca nekje 1995, poškodovano roko imobiliziral mislim da 2003 na Kornatu... Ampak ti nimaš pojma, o čem imam in o čem nimam izkušenj, in te to tudi ne zanima - kar ni problem. Pišeš le na splošno, da nimam izkušenj, kar pomeni, da nakladaš, kar pa je problem.

Seveda o marsičem nimam izkušenj ali pa še nimam izkušenj. Ampak iz prispevkov tu je jasno, kaj je iz izkušenj, kaj iz šole (in viri, ki to potrjujejo ali pravijo kaj novega). Trditev, da na splošno nimam izkušenj, je pa pač nakladanje.

Jaz ne vem, o čem ti imaš izkušnje in o čem ne - in dokler ne napišeš kakšne neumnosti o čem, kar bi lahko komu povzročilo problem, ali česa, kar bi lahko bilo šaljivo, ne pišem nič o tvojih prispevkih.

Če mislim, da si ga kje polomil - doslej je bilo enkrat - sem ti ponudil, da izkusiš, o čemer si takrat naložil, da boš imel lastno izkušnjo, pa si napisal - če pomnim prav - da te ne zanima.

Ni problema, če te ne zanima, samo potem se ne razburjaj, tudi če ti tam napišem, da si tam naložil o nečem, o čemer ne le da nimaš izkušenj, ampak te tudi ne zanima, da bi si jih pridobil.

Tam me tudi opozarjal, da mi ne boš več odgovarjal na ZS-je, oziroma nekaj podobnega. Pri tem ne pomnim, da bi ti doslej - pred ali po tistem - sploh poslal kak ZS, kaj šele kako teženje po ZS.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Jan 19, 2016 23:16

Al kje si? Počakaj še mene, ker ne zdržim več tukaj :roll:
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » Sr Jan 20, 2016 08:18

Očitno morajo tisti, kateri imajo manjša plovila, v celoti spoštovati in upoštevati tiste, z večjimi oz več izkušnjami, medtem ko moramo tisti brez plovila, enostavno biti tiho. In poslušati vaše medsebojne zajebancije, in le sem pa tja napisat nekaj v smislu: – res je, ali pa ¨se strinjam¨, še najboljše pa je, da smo res tiho.

Sorči. Ne bo šlo.

Po logiki stvari bi bilo res modro poslušati nasvete izkušenejših pomorščakov, vendar ko enkrat vidimo osnovo, kakšna sidra uporabljate tisti z izkušnjami (razen redkih izjem), je tudi nam ¨celincem¨ hitro jasno, koliko je ura.

Menim, da sem bil dovolj jasen!

To ne leti na nikogar posamično.
tomaz_slo
Admiral

OdgovorNapisal/-a tomaz_slo » Sr Jan 20, 2016 08:32

Kdo zdaj tukaj praznuje :?:
@matejc, a imaš ti mogoče rojstni dan?
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Sr Jan 20, 2016 08:33

kok-pit? napisal/-a:Očitno morajo tisti, kateri imajo manjša plovila, v celoti spoštovati in upoštevati tiste, z večjimi oz več izkušnjami, medtem ko moramo tisti brez plovila, enostavno biti tiho. In poslušati vaše medsebojne zajebancije, in le sem pa tja napisat nekaj v smislu: – res je, ali pa ¨se strinjam¨, še najboljše pa je, da smo res tiho.

Sorči. Ne bo šlo.

Po logiki stvari bi bilo res modro poslušati nasvete izkušenejših pomorščakov, vendar ko enkrat vidimo osnovo, kakšna sidra uporabljate tisti z izkušnjami (razen redkih izjem), je tudi nam ¨celincem¨ hitro jasno, koliko je ura.

Menim, da sem bil dovolj jasen!

Če meniš, da ni bistveno recimo široko poznavanje morjeplovske tematike, razgledanost, nivo inteligence, ki se vidi iz pisanja, kvalitetno (kratko, jedrnato in učinkovito) pisanje, ki ima dodano vrednost, izkušnje z zahtevnih plovb itd. itd., potem se jaz na tvojem mestu itak ne bi sekiral, saj boš kmalu eden od glavnih carjev tu gor:

kok-pit? napisal/-a:Nimam radarja, ker tudi barke (še) ne. Če bo po ¨sreči¨, bo naslednje leto, najkasneje 2017. Nekaj okrog 39 ft., sicer rabljeno, da ne bo takoj en meter prekratka. Nekaj takega, da bo to to, v smislu udobja, vzdrževanja… nekaj, kar potem nebi (?) prodajal. Na motor, cca 7 kt potovalna, mogoče celo železnjača, kamor bom potem lahko obesil radar
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Jan 20, 2016 08:39

Izkušnje drugih so pri meni zmeraj dobrodošle, zato jaz vsakega poslušam kaj ima pametnega za povedati. Na koncu se pa itak sam odločiš kaj boš upošteval in česa ne.
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Jan 20, 2016 08:40

H2O napisal/-a:Al kje si? Počakaj še mene, ker ne zdržim več tukaj :roll:

Al prosim te levi bok rezerviraj zame! Če lahko se ti bom tudi jaz pridružil v tistem mirnem "zalivu", brez telih, ta obremenjenih!
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Sr Jan 20, 2016 08:45

Se en plac zame.
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Jan 20, 2016 09:11

Če pa vsi greste bova pa z kokpit mela najvecjega!

:):)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Sr Jan 20, 2016 09:34

No pa smo pršli do jedra problema...grem tud jst

p.s.:ustanovil sem forum plavalec.net, če koga zanima, prosil bi sam da se prijavljate sam tist k plavate u kopalkah, da se ne bomo spet o dolžini... :wink:
https://medisken.si
kok-pit?
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a kok-pit? » Sr Jan 20, 2016 09:37

Po vsaki bitki je enako. Preživeli bodo prešteli in pokopali mrtve, ter šli dalje.
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Sr Jan 20, 2016 09:57

Marjan Tomki napisal/-a:
Če je kdo razumel narobe tisti @admin - Sandi je napisal, naj moderatorji počistijo. V delih foruma, kjer imam pravice, ni bilo kaj počistiti.

In ker tam ni bilo nič počistit, si prišel svojo drisko zlit drugam ? :lol:
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » So Jan 23, 2016 17:10

Pizda ste tečni, sej bo kmal toplo pa boste šli lahko ljubice glancat na morje!!!
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost