Fosil, kaj z njim, kam z njim?

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Pe Feb 19, 2016 00:36

Takole je, Novi Fosil ga je malo sral in tudi provociral, potem ste provocirali nazaj in možakar je še bolj provociral in malo izgubil živce.

Nekajkrat sva med tem debatirala po mailu in rad bi se nazaj vključil na forum. Dogovor je, da se ne bo provociralo in bo debata korektna! Vsi imamo kdaj slab dan ali pa slab teden in verjamem, da je lahko Novi Fosil tudi čisto normalen sogovornik (vsaj z mano preko maila je).

Odločil sem se, da ga vključimo nazaj. Če bo res vse korektno, bomo nekaj začetnih nesoglasih pozabili, tako kot že velikokrat v zgodovini Morjeplovca in šli novim miljam in ribam naproti! Če pa se bo ponovilo, ga bomo tokrat pač takoj blokirali. Obljubim budno bdenje nad stanjem! :wink:
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Pe Feb 19, 2016 02:09

Admin hvala.
Upam da bo moja vrnitev za vse ena izkušnja več. Če sem koga nenamerno užalil se mu opravičujem. Apeliram na vse člane da pokažejo malo več strpnosti do drugih, nasploh novih članov. Upam, da se bomo tokrat bolje poštekali.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Feb 19, 2016 07:20

Novi Fosil prosim, da mi ne groziš na ZS, kajti navedel sem povzetek telefonskega razgovora in za to imam priče. Ti pa močno svetujem, da je bila to tvoja zadnja grožnja na tem forumu, V kolikor imaš dober namen, se boš pri priči ustavil in opravičil in morda bomo pozabili, ampak to je odvisno zgolj in samo od tebe samega.

Admin, volk dlako menja narave nikoli.
Citat njegovega današnjega ZS.

Iztok,
Prosim te da ta post izbrišeš ker je velika laž kar si napisal. Prav tako pokliči Slavkota in ga prosi da vse pozabi in da ste zadevi uredili, ker boš lahko imel posledice za neresnične navedbe v tem postu.
LP
Novi Fosil
Citiram
Objavljeno: Čet Feb 18, 2016 14:17 Naslov sporočila:
Uporabniški avatar
BOJA
Admiral
Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a BOJA » Pe Feb 19, 2016 08:12

Pobrisal BOJA
Nazadnje spremenil BOJA, dne Pe Feb 19, 2016 08:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Green to green or red to red, safely go ahead!
aleks09
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a aleks09 » Pe Feb 19, 2016 08:38

Orko dijo... Zdaj ste pa še mene razkurili... A vas lahko prijazno prosim, da takoj zginete iz teme Lignjelov 2015 v temo Novi Fosil ali si odprite novo in si tam obračunavate po milji volji in si merite kdo ima daljšega.. da ne bi še kaj zakolnu.. ker res nimam volje in cajta, odpirati tem, ki me zanimajo in tam najti prepucavanje članov, katero mi vedno neglede kdo ima prav, dvigne pritisk (pa verjamem, da še komu drugemu, ki se pametno ne oglaša, kakor se tudi do zdaj sam nisem). Upam, da sem bil jasen.. Hvala.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Feb 19, 2016 08:45

aleks09 napisal/-a:Orko dijo... Zdaj ste pa še mene razkurili... A vas lahko prijazno prosim, da takoj zginete iz teme Lignjelov 2015 v temo Novi Fosil ali si odprite novo in si tam obračunavate po milji volji in si merite kdo ima daljšega.. da ne bi še kaj zakolnu.. ker res nimam volje in cajta, odpirati tem, ki me zanimajo in tam najti prepucavanje članov, katero mi vedno neglede kdo ima prav, dvigne pritisk (pa verjamem, da še komu drugemu, ki se pametno ne oglaša, kakor se tudi do zdaj sam nisem). Upam, da sem bil jasen.. Hvala.

pa kaj ne morete za vedno ODKANTAT tega FOSILA v večna lovišča
Nikola prijavi ga! (da bo končno mir pred njim, enako velja za admina, ki je sedaj upam doumel, da ni bila dobra ponovna aktivacija)
pa zaprite to prepucavnje in sranje po vseh temah
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Pe Feb 19, 2016 10:10

Še enkrat opravičilo če je bilo kaj narobe. Od nikogar nisem vzel ničesar. Vse kar je bilo napisani kdo sem je plod domišljije nekaterih članov, ki so na vsak način hoteli vedeti kdo se skriva za tem imenom. Sem bivši forumaš, ki je zapustil forum zaradi neresnosti nekaterih. Vsem ki so trošili laži da sem prezel ID od nekoga, sem poslal ZS in upam, da bodo pobrisali poste, ki me obtožujejo kraje itd. Toliko v pojasnilo. Predvsem želim dobre odnose z vsemi.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Feb 19, 2016 10:56

Pajer1, daj bodi dober in to, kar ne zadeva lignjelova odcepi iz teme o lignjelovu bodisi v novo temo v tisti del foruma, kjer je že 'prepucavanje', bodisi v novo temo v 'vse kar ne spada nikamor' ali kaj podobnega.

Dokler je - karkoli-že-to-je v teku, po mojem samo pobrisanje/odstranitev razprave v tej temi (kar je 'rešitev', ki jo večkrat uporabi marsikdo izmed moderatorjev) po mojem ne pomaga.

Še to - vsem članom foruma, ki tega ne znajo - naučite se prosim odcepiti reči, ki ne spadajo v osnovno temo v novo temo. Navodilo, zakaj in kako se to naredi, je tam že od 2012.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Pe Feb 19, 2016 11:46

Prosim ne pošiljaj mi nobenih ZS, ker bom vse objavil.
LP NT

NOVI FOSIL napisal/-a:Iztok,
Naj se opravičijo vsi ki so nadlegovali po telefonu Slavkota, in ugotavljali kdo je, od kod je, kje stanuje, kako se piše in VSE TE PODATKE OBJAVLJALI JAVNO NA FORUMU. Zakaj se ne vprašaš A se ne zavedaš da cela štala nastala prav zaradi tebe in tvojih neosnovanih trditev, da se lignji vidijo. Prav tako ti povem, da so forumaši zapuščali FORUME prav zardi tebe in so ti dali vzdevek Nikola TESLO. Ker se delaš tako pomembnega in pametnega. Zato sem jaz dal sliko Anštajna, kar je to načelo tvoj ego. Ne grozim, samo prosim da pobrišeš laž o kraji identitete, ker sam nisi toliko sposoben da bi uvidel da si se ujel na limance. Tako pametnem človeku kot je Nikola Tesla se to ne bi zgodilo
Novi Fosil
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Pe Feb 19, 2016 15:42

drgac je cisto res NT, ti s tvojim sonarjem zarcis, da so potem bogi lignji vsi na glavo in se mecejo na obalo! fuj in fej!

:) :) :)

drgac pa modra odlocitev admina, da je nazaj sprejel NF - nas s s tem proba spravt stran od problema z migranti? krajo politikov?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost