Daki napisal/-a:V redu. Ti dam čisto prav. Se bom poskusil popraviti. Vsak kdaj dela napake, pomembno pa je da jih nato poskušaš odpraviti.

Moderatorji: moderator2, moderator
MareC napisal/-a:Daki napisal/-a:No, lepo si to napisal in te bom poskusil upoštevati. Se očitno da to tudi lepo povedati. Problematične so moje številne objave. Čeprav moraš pa priznati, da kar nekaj forumašev piše še precej bolj prazne poste, kot so razne zajebancije in smeškoti.
Na nekaterih forumih imajo to s posti rešeno tako, da npr. pod 1000 objav si new member, nad 1000 si old member in to je to. Bi bilo veliko manj problemov. Tukaj je pa le neka tekmovalnost.
kakšna tekmovalnost neki, mogoče pri tebi ja od sredine lanskega leta do sedaj si nabil 1500 objav??(poglej malo nazaj koliko je bilo res zanimivih, poučnih...)
tvoj kolega NF pa v treh mesecih 650 objav
kaj si nam hotel o tekmovalnosti kaj napisat
dejstvo je, da sta vseveda, kot je že omenil kolega zgorajOsebno me jadrilice veliko bolj vlecejo kot motornjaki, pa preberem vsako temo ki se odpre v tistem podforumu, ter bi najraje pisal kaj je to, pa ono, pa probaj tako in tako - pa pac ne, ker ni moj fah, in ne serem po vseh temah. A drugi vedo o poliestra, barv, motorjev, luninih men, stevila skoljk v piranskem zalivu, visini trave na gorenjskem VSE. Dej,....ne me jebat.
in s tem je popolnoma zadel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov