OdgovorNapisal/-a pacific2332 » Če Jan 26, 2017 00:23
pozdravljeni morjeplovcei, sem Matevž, 23, zaposlen, hkrati pa izradni student. Najvecjo uderuhinjo, ki menja sanje z resnicnostjo sem poblizje spoznal pred vec kot 15leti ko sta me stara starsa vpisla v jadralni tecaj JK Burja. kasnje sva z ocetom hodila na regate z JKL( ce se ne motim je bila jadrnica Vesna), no kmalu pa smo tudi k nasi hisi privlekli manjso jadrnico. starsa sta z leti izgubljala voljo do navtike, zato pa se je moje navdusnje povecevalo. Nasa/moja barcica je dolga 7m, ima tudi kabino, ki pa sicer ni stojna, ampak glede na moje majhne korenine in ljubezni ki me spremlja v zivljenju(tudi ona je zastruplejna jadralka) to ne povzorca prevelikih tezav. zal mi je le tega ker imam barko v zalivu pred kampom ki je odprt le od maja do septembra, nato pa gre barka na prikolico in na zimovanje na depo. upam da se bo moja teznja po pordaji in nakupu nekoliko vecje jdrnice kmalu uresnicila, ker trenutne vec kot vikend izletov po istri ne more ponuditi.
sicer pa vse pohvale za zelo lepo urejen forum, ki mi je ze dosdaj pomagal resit marsi katero stvar, sedaj pa upam da bo se lazje.
mirno morje vsem