Vrsarska sirena

Člani foruma sporočamo, čestitamo...

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
PACEK
Kontraadmiral

Vrsarska sirena

OdgovorNapisal/-a PACEK » Če Jun 18, 2009 12:39

.. predno preide v pozabo bi prosil, v kolikor obstaja kakšen član tega foruma, ki pozna več podatkov o skrivnostni osebi Kuversade ozeroma Vrsarja.
Baje je neka zelo lepa Ljubljančanka imela razmerje z nekim izdelovalcem piškotov iz Italije. Le ta je v znak njune ljubezni izgradil ob današnji Kuversadi hacijendo za njuna skupna srečanja. Hacjenda je bila tako lepo urejena da je bila konkurenčna Titovim Brionom.
To "štorijo" mi je v nekoč pripovdoval nek prebivalec Vrsarja, ki se je čudil, kako da ne vem za lepo Ljubljančano, katero so domnevno hodili opazovat prebivalci Vrsarja, kako se gola sprehaja po vrtovih hacijende in čaka na pristanek jahte svojega piškotnega mogotca iz Italije?

Če kdo pozna zgodbo bolj, bom vesel, če jo zapiše, da jo bo poznalo več morjeplovcev, ki se podijo tam okoli.

Pozdrav PACEK
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Po Jun 22, 2009 12:48

Nisem prepričan ampak zdi se mi, da je to Svetlana Makarovič! :lol:
Matejc
Admiral
Kraj: SLO - HR, skratka EU

OdgovorNapisal/-a Matejc » Po Jun 22, 2009 16:50

kocka napisal/-a:Nisem prepričan ampak zdi se mi, da je to Svetlana Makarovič! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rafter
Kapitan fregate
Kraj: Southern district of Maribor
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Rafter » Po Jun 22, 2009 22:35

kocka napisal/-a:Nisem prepričan ampak zdi se mi, da je to Svetlana Makarovič! :lol:
Nimam pojma, ali je res ali ni, ampak gospa je pred časom obrnila sedemdesetko. ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost